|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 15
משקל 76 גובה 1.81 אחוז שומן 11%-12% רציתי לדעת איזה סוג אימון אתם ממליצים לי כי אני רק בן 15 וכולם אומרים לי לעבוד על סבולת אבל אני עושה עכשיו עלייה במסה.....מצד אחד אני רוצה לגדול וצריך לעשות בדרכך כלל אימוני כוח של עד 8 חזרות בשביל זה....אבל מצד שני אני רוצה לא לפגוע בהתפתחות שלי (ואני לא מתכוון לגביהה, אלא לגדילה ש העצמות והשרירים בגיל ההתבגרות)....... מישהו יוכל להמליץ לי על איזה סוג אימון יהיה נכון בשבילי??? אשמח לקבל תגובות...תודה ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אימון יהיה נכון בשבילך, זה אף אחד לא יוכל להגיד לך סתם ככה באוויר!
מה שכן אל תקשיב לאף אחד, שלא יזיינו לך ת'מוח, בגיל 15 אתה מספיק גדול כדי להרים מישקלים כבדים, ולא לעבוד על "סיבולת" כמו ילד בן 12! ועוד הנתונים שלך ממש מרשימים, אז אל תבלבל את המוח ותיתאמן חזק!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין סוג אימון מומלץ לגיל שלך. במידה והיפרטרופיה המטרה שלך, אין שום בעיה לעבוד בתוכנית להיפרטרופיה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה!!!...נראה לי שאני ימשיך באימונים של 8 חזרות
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא צריך להיות מקובע על טווח חזרות מסוים, גוון בין 6-12(15)
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אתה יכול אולי לעזור לי עם התפריט שלי....פשוט פה זה לא הפורום המתאים אז פרסמתי אותו בפורום תזונה...אם תוכל להגיב לשאלות שלי שם זה יעזור הברבה.....תודה Ran Z!!!
קוריאם לאשכול "צריך עזרה עם התפריט עלייה במסה"
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|