|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() אור היקר,
אני גם הייתי לקראת רכישה של מכונית חדשה לפני כחודשיים בסוף קניתי פולו Gti (אפשר לראות אותה כמעט כל יום מחוץ לסניף של ישראלבודי בר"ג) אני רציתי רק מכונית ספורט אז ביררתי בעיקר עליהם מהנתונים שאני אספתי אלה האופציות אם מכוניות ספורט מדברות אלייך כך בחשבון שההוצאות יותר גבוהות אבל לפחות לבנתיים אני נהנה מכל רגע: *פיג'ו 206xs מנוע 1600 אפשר למצוא שנת 99 בתקציב שלך למרות שאם עוד קצת מאמץ אתה מקבל כבר שנת 2000 עם מנוע קצת יותר חזק לגבי הביטוח על האוטו יחסית הוא לא בשמיים וגם ההוצאות על הדלק סבירות לגבי אמינות שוב זה אוטו ספורטיבי אבל לא צריכות להיווצר בעיות מיוחדות. *פולו Gti, קצת יותר חזקה מ206xs, נדירה יותר וקצת מעל התקציב מה שכן תענוג גדול היא מגיבה בצורה לא נורמלית יחסית למכונית בתקציב שלה ואני נהנה מכל רגע מה שכן ההוצאות על ביטוח תיקונים ודלק היו מעט יותר גבוהות מהאחרות. *רנו קליאו ספורט, היה קשה למצוא אחת במצב טוב ובכלל אוטו קצת חזק למכונית ראשונה לדעתי אבל אם אתה מחפש רכב באמת חזק בתקציב הזה זאת אופציה די טובה אבל שוב בגלל שהיא יותר חזקה גם תצרוך לך יותר דלק. *סיאט איביזה/איביזה טורבו, לא בדיוק אוטו ספורט אבל בגירסת הטורבו הוא רכב די מהיר גם אופציה טובה ויחסית הטיפולים והביטוח לא בשמיים אם לא הייתי פנאט על רכב ספורטיבי רוב הסיכויים שהייתי קונה איביזה 1600. *פיאט פונטו Hgt, גם אופציה מה שכן לא קראתי על הרכב יותר מדי וגם לא יצא לי לנסוע עליו ככה שאני לא באמת יכול להגיב אבל תדע שהאופציה בהחלט קיימת. מעבר לכך כמובן שקיימות גם ההונדה סייוק, האימפרזה הרגילה וכו' לדעתי אם אתה מחפש רכב צעיר וחסכוני לך או על פיגו' או על האיביזה. דבר איתי בכל מקרה בנייד אם אתה חושב שאני יוכל לעזור במשהו.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שלומיק שבוע הבא אני שוב חוזר איתך מורידים עוד מראות ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יושב הרבה ביד2 וראיתי עד עכשיו הרבה סיאט איביזה, חלקן משופרות וחלקן לא, אלו שמשופרות (ובאמת נראות טוב) הרבה יותר יקרות ונמכרות לפחות ב5-10 אלף מעל למחירון, הבנתי שמומלץ מאוד להתרחק ממגרשי מכוניות ומסוחרי מכוניות עקב הרבה מאוד רמאויות ונוכליות. אני לא מתחבר בכלל למראה של הפג'ו למרות שהיא ממש נכנסת לי בתקציב, וגם לפונטו HGT, לא קראתי עליה הרבה ביקורות מלבבות.. אני אשמח לקבל עוד מידע בנוגע לפולו GTI \ אאודי A3, אני רואה שממש חקרת את הנושא ואתה מבין אז אני באמת אשמח להתייעץ איתך, תודה :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() בכל זאת, אחלה רכב יש לך. יצא לחבר שלי לעשות לי סיבוב על פולו GTI וממש נהנתי!
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|