|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
קונדוליסיה רייס?? פרו ערבית מובהקת, היא בדיעה של ג'ורג W בוש רק אחרי שיחה איתו. רופי ענאן?? נתן למורדים להרוס את המדינה ממנו הוא בא בלי לשלוח חייל או"ם אחד. מרטין לותר קינג?? מה הוא עזר בעולם?? קולין פוואל? בובת המשחקים של ביל קלינטון Eagle דווקא מהעובדה שהוויקניגים היו אכזריים ביותר, אך פיתחו מעצמות חזקות כעובדה |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אתה טוען שהמזרחים נחותים? ואם יש לנו שר חוץ מזרחי זה בטח בגלל אינטרסי פוליטים. וחוץ מזה, אין מה להתווכח עם פנאטים, רק התייחסתי לנקודה שנראתה לי חשובה. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש נשיא מזרחי והוא הולך להיות מואשם אוטוטו ב 4 מעשי אונס... אני חושב שזה מספיק
![]()
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שקופי ענאן פרו ערבי זה לא אומר שהוא לא אדם משכיל. מה קשה להבין? אתה רוצה שאני ימשיך? בקשר למרטין לותר קינג? כדי שתיקרא עליו קצת http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...A7.D7.95.D7.AA ואל תבוא לי עם הזיון שכל הזה שאתה לא מאמין בווקיפדיה. אפילו חברך "הפשיסט" עומרי משתמש ומציג פה דברים משם. אני זזתי למכון. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|