|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער לאכזב את רובכם אבל הוא טבעי לדעת כי אני יודע לזהות בין טבעי ללא טבעי מה אתם שוללים הכל
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לפוסט, פיייייי יא אללה איזה תאומים ואיזה הפרדה בין הכתף לאחורית זה פשוט מפחיד, בנאדם ענק.
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לא רק אני Danzig אם תסתכל טוב טוב אתה תראה בעצמך שהוא טבעי אל תשכח של הכושים יש אפשרות להתפתח יותר טוב מאיתנו כי יש להם סיבים מיוחדים משלנו
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ושמע, יחסית לגודל שלו כל אחד יגיד שהוא לא טבעי, לפי הכתבה ומה שהוא אמר זה עוד איכשהו אפשרי, אבל ככה בתאכלס להגיע לגודל כזה זה כמעט בלתי אפשרי.
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני שמעתי משהו על זה שלאנשים האלו יש סיבי שריר קצת שונים משל אנשים לבנים, זה נכון או שסתם מיתוס? ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא הייתי ממהר לשלול את עצם העובדה שהוא טבעי ולהסיק מסכנות כל כך מהר.
יש מספיק גורילות טבעיות תאמינו לי, ואפילו יותר גדולים ממנו, אני מודה שהחיטוב שיש לו ברגליים הוא פינומנלי וקצת מעורר חשד, אבל פלג הגוף העליון שלו הוא ממש לא משהו שאי אפשר להסיג בלי "הפרי האסור"
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() פיי איזה גנטיקה טובה בבטן חזה וטרפזים משו משו
![]()
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט מטורף מה שהולך לו שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() דייב פלאמבו המראיין עצמו יושב גם בכלא על סחר בסטארואידים . יש לו את האישה הכי יפה בעולם כמעט ברברה מורן פיטנס מודל .
לדבריו הוא עבר כל בדיקה אפשרית עד עכשיו על סטארואידים ויצא נקי לכו תדעו באמת הגב שלו חלש יחסית ![]()
![]() |
#34 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני בספק אם הוא טבעי לחלוטין ,אבל גם אם לא,הוא בהחלט פחות משתגע עם חומרים מאשר חבר'ה אחרים ,שום בטן של GH ,שום בצקת בפנים ,שום נפיחות ,שום תופעה חיצונית . והגב שלו באמת חלש (החלק היחידי שחלש אצלו)
![]() |
![]() |
#35 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יותר בולשיט מזה עוד לא ראיתי.....איזה סיבים מיוחדים ?! פחחח גם כן טיבעי.... כולם טוענים שהם טיבעיים .... עלק גנטיקת על ....חחח פשוט מצחיק כל החרא הזה. ומה האינטרס לשקר ?! חממממ בוא נחשוב ?! שיחשבו שהוא יגיע לזה טיבעי? "בלי" חורמים ? גם רוני קולמן טוען שהוא טיבעי אז מה עכשיו להאמין לכולם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אי אפשר לדעת מה ההגדרה של Natural ממש, יש את מר.אולימפיה הטבעי שלפי מה שהבנתי מזד ומאחרים זה בעצם אנשים שלא משתמשים בgh וכל זה, אבל כן בדברים ה'קטנים' יותר כביכול.
![]() |
#37 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא נראה ענק
אבל זה נראה כאילו יש לו בעיה בלפרוס את הגב ולמה באמת נראה לכם שהוא טבעי? כזה חיטוב ברגליים וכתפיים לא מגיעים עם חזה עוף ואורז |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
קוראים לזה מאסל מאניה, יש עוד תחרויות אבל מאסל מאניה היא מוכרת מאוד, ושם קולם צריכים לעשות בדיקות לפני תחרות, ומי שנכשל בבדיקה לא עולה לבמה, אבל קולם שם מתספים חיצונית כימיה בכל סוג שהיא.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() הוא טוען שהוא נבדק פעמיים - שלוש בשנה על חומרים , מה הבעיה לעשות ניקוי כמה שבועות לפני ולא יזהו אפילו שריד קטן של סייקל בדם?
גם קולמן ושאר החברים הגדולים עושים דילול דם סטייל דיאליזות , לוקחים את כל הדם שואבים לתוך מכונה , המכונה מנקה את הדם ומחזירים את זה לגוף שלהם . זה לא כזה קשה להעלים "ראיות" לגבי במה השתמשת או לא. בכל מקרה שיהיה לו לבריאות גם אם השתמש וגם אם לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|