ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-11-06, 16:45   #10
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pohdem
חבל שאין פה איזה ילד שחור שיגן טיפה על השחורים..
עומרי אני מבין שמעשה מזעזע והכל.. אבל אני לא מבין למה היית צריך לרשום אמא שחורה?
אני לא רואה בכל שאר הכתבות שאתה מביא פה וכותב "אבא לבן אנס את ביתו" או משהו כזה..

ומה שאיתי רשם.. שהוא תמיד אמר שלא צריכים אותם.. אתה מוכן להסביר לי למה אתה אומר את זה על השחורים בנושא כזה למשל כשמדובר על דבר מזעזע שכזה שלא צריכים את השחורים, ועל דברים מזעזעים אחרים אתה לא אומר? הרי לא רק בין "השחורים" יש את המטורפים הפסיכופטים וחולי הנפש.
אווווווווו יפה נפש אחד מה אתה משחק אותה??? זה ידוע שיש קשר כיום בין הגזעים לבין רמת הפשיעה וחומרתה, לא בהכרח בגלל נתונים גנטיים אלה המצב מחייה שלהם בארצות שלהם. וכן זה יהיה יותר "רגיל" בוא נגיד ככה שאמא שחורה (או כושית ,רק כדי לעצבן) עשתה את זה, מאשר שאמא לבנה תעשה את זה (למרות שקראו כבר דברים)

דבר אחד טוב שהשחורים תרמו לעולם, חוץ מכוח עבודה זול בארה"ב??
Gamerrrrr מנותק  

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא