|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה לכם שאתם מנסים ועוזרים והכל.. עכשיו והיה והלכתי עלהאפשרות של לעלות נקי במסה ואז להתחטב , איך אני מוסיףך בידיוק 350 קלוריות לתפריט שלי ? אין לי תפריט מסודר או משו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
זאת הטעות הראשונה הצד הראשון להיתקדמות משמעותית ,זה תוכנית תזונה ותוכנית אימונים סולידיות ומתאימות למטרות שלך ,בנוסף ,התמדה זה הצעד השני ,לא משנה מה תתמיד בתוכנית שלך ,זכור תמיד שהצלחה בחדר הכושר זה משהו שאפשר ליישם להצלחה בכל תחום אחר בחיים ,לימודים,עבודה , הכל ![]() אם יש לך את האפשרות פנה לפגישת יעוץ עם גיל גרנות או יותם טלר ,תוכל להשיג את המספר דרך האתר הראשי של החנות .
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תן בעלייה מפגרת ל 100 קילו... גם אם תיהיה עם כרס כמו של אבא שלך... ואז תן חיטוב לפנים... ואתה רוני קולמן קטן ;] (קטן אבל אל תישמח)...
![]() נ.ב: סתם גבר אני צוחק, ההיתי אומר תעלה נקי אל תיתחטב עכשיו למה אתה תיעלם מהעולם, תעלה נקי אחי כמה קילוגרמים טובים ואז תן חיטוב עצבני וזהו אתה מסודר ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לדעתי אל תחטב, ברגע שתהיה חטוב אבל ממש מקל אתה תסתכל במראה ותיגעל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא מתאים לי הפגישות יעוץ האלה זה סתם כאב ראש זמן ואין לי גם כסף לזה חח
איפה אני יכול להשיג תפריט תזונה כדי לעלות נקי כמה שאפשר.. אני מוכן גם לקחת אבקת עליה במסה.. אני גם לא אחד שמסוגל לאכול כמות רבה בארוחה אחת ,, האם זה אפשרי לאמן את הקיבה כך שאני יוכל לאכול יותר בארוחה אחת ? אני מתפוצץ מאוכל די מהר חח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|