|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() צודק אנחנו מדברים על הארץ פה.
אחד רוצה ללכת איתך מכות אז הוא מביא חמולה שלמה איתו(ערסים לך תבין את הטמטום)
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פינגויין(איזה שם D
![]() אנשים שלמדו איך להתגונן מאגרוף שבא בהפתעה ידעו מה לעשות, קרב מגע או סמבו(שאישית אני לא מכיר סמבו איך הוא הולך), אני יודע שקרב מגע יש עמידה שלמה שאתה צריך לדעת איך לעמוד שאם מישהו בא לתת לך איגרוף, מספיק הוא היגן מהאגרוף הראשון וזהו הוא מחסל אותך ו mma זה הרבה יותר יעיל מאיגרוף לבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אם התחמקת ומתחיל קרב שלם אז אין "וזהו הוא מחסל אותך"....
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לכל אלה שחושבים שאחרי חודש שהם ילמדו קרב מגע הם ידעו לנצח מתאגרף ולהתגונן תוך שניה מאגרוף אז יש להם טעות אחת גדולה...
![]() |
#6 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() --- אני אמרתי את שלי קרב מגע כולל בתוך המון סגנונות וזה לדעתי לא מי יודע מזה טוב אהבקות/קיקבוקס/בוקס/סאמבו/ג'ודו ויש עוד כמה שכנראה שכחתי בסיסיות לא כוללות 100 סגנונות
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו שניה, נגיד אתם באימון קרב מגע וכאלה,
לפני כל אימון מתחילים עושים סטים שכיבות סמיכה בטן וכאלה, אז אם עבדתם על חזה \ יד אחורית \ כתפים יום לפני, עכשיו אתה עושה שוב שכיבות סמיכה למשל אז מה עשית בזה ? אתה לא נותן לשריר לנוח.. מה עושים ? אגב פעם הייתי בקרב מגע הייתי קרוב למבחן הזה של הדרגה הראשונה ואז עזבתי אז יש לי תבסיס.. זה אחלה דבר.. איך פותרים את מה שאמרתי ? שלא נותנים לשריר לנוח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ואני פשוט לא עושה :] הוא יודע שאני מתאמן במכון אז בשביל מה שאני יעשה גם שם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() דבר ראשון על קרב מגע...אין על קרב מגה בקרב רחוב כי זה מה שזה:קרב רחוב ללא חוקים בכל מיני מקרים אפשריים...כמובן לא משנה איזה אומנות לחימה תלמד הכי חשוב זה מי שאתה , כמה שאתה מקשיע וכמובן עוד גורם חשוב זה המאמן..
סאמבו זה דבר טוב בעיקר אם זה משלב מכות..אז זה כבר ניהיה דומה לקרב מגע שבעצם שני הדברים האלה דומים מאוד והמקורות שלהם דומים.. אה ופינגוין , אמרת שקרב מגע משלב הכל בתוכו וזה חיסרון...אבל תחשוב שני אנשים הולכים מכות כן?אחדמתאגרף ואחד מתאבק..מגיעים למצב שהמתאבק מפיל תמתאגרף..80% שהמתאבק ניצח..במקרה של קרב מגע הוא ידע מה לעשות וההיתרון של התמאבק על הקרקע יקטן..כלומר מה שאני רוצה להגיד הוא שהכל ביחד זה טוב במקרה זה כי קרב רחוב הוא בלתי צפוי בעיקר בישראל לכן להיות מוכן להכל זה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עריכה: סליחה קראתי לא נכון, לא הבתי את מה שכתבת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בסיכום של כל החפירות אני צדקתי,
אין אומנות לחימה הכי טובה, יש לוחם הכי טוב, תשקיע באומנות לחימה שאתה לומד, תשקיע בפיתוח גוף, וזהו, תלמד איך לא ללכת מכות מאשר איך כן ללכת מכות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
הכי טובה לקרקע, הכי טובה לזירה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אין כזה דבר,
למה? אחד יגיד לך ג'יו גיטסו הכי טוב לקרקע, השני יגיד לך סמבו. אחד יגיד לך לזירה הכי טוב Mma והשני יגיד לך ג'יו גיטסו השלישי יגיד לך איגרוף תאילנדי הרביעי יגיד לך איגרוף בסופו של דבר זה עניין של תיזמון מהירות וכוח, וזה בא רק מהלוחם ולא מהמאמן .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
שכל הלחימה המשולבת הזאתי התחילה בהתחלה נחש מה שלט? ג'יו ג'יטסו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני אומר שאני צודק, אתה טועה, ואין פה יותר וויכוח,
ולמה? כי אני מדבר מניסיון של 12 שנים, ואני מכיר אנשים שמתחרים, ואנשים שהתחרו, ואתה, לפחות לפי מה שאתה כותב, לא. אני לא מגיב יותר בקשר לנושא של "מה יותר טוב"
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|