|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל נודלס בצהריים לפעמים... 3 פעמים בשבוע דווקא יש כמה סוגים של נודלס ... נודלס ירקות יעיל מאוד בחיטוב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אז אתה אומר שאתה אוכל 3=1500 נתרן ועוד בחיטוב ? ![]()
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אני אוכל אולי 30-50 גרם :p
וחוץ מזה נודלס ירקות עשיר בירקות XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() החישוב הזה לא הכי הגיוני יצא לי 52.8 גרם ,גם בשייק חלבון לא תצא כמות כזו לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם בשייק חלבון אתה תצטרך לקחת כמה סקופים, זה לא אומר בגלל שזה "שייק חלבון" לוקחים סקופ אחד, וזה מתאים לכולם.. בסה"כ בסקופ 1 יש 20-28 גרם חלבון, תלוי באבקה והטעם... אם יצא לך 52 אז תקח 2 סקופים וחצי. אתה יכול פשוט גם לאכול, קופסת טונה במים,או קטוג',פסטרמה דלת שומן וכ'. ופשוט,אחרי שעה שעתיים מהאימון תאכל חזה עוף.. לא בעיה.. סליחה החישוב הוא 0.4 טעות שלי.
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אה תדה על התיקון פשוט לא היה נראה לי הגיוני שביום של אימון 52 גרם זה אחרי אימון ו27 זה בשאר היום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 14 גרם שומן למנת פחמימות?!!!
זה לא נראה לי ממש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב .. אני לא מבין למה אנשים נוטים לזלז בנתרן אפילו שהוא מקור חשוב בגוף במיוחד בחיטוב!
לדוגמא : נתרן חיוני בשמירה על מאזן הנוזלים בגוף ועל משק המלחים בו. נתרן חיוני בהעברת אותות במערכת העצבים, והוא משפיע על כיווץ והרפיה של שרירי הגוף. הכליות מווסתות את כמות הנתרן הנשמר בגוף, כאשר רמתו יורדת יודעות הכליות למנוע את הפרשתו בשתן, ובעודף נתרן דואגות הן להרחיקו בהפרשה מואצת בשתן. אך אם הכליות אינן עומד בקצב של הרחקת עודף הנתרן, מתחיל הוא להצטבר בדם. כיוון שנתרן מגרה הצטברות מים סביבו, ומגביר את אגירתם, נפח הדם גדֵל (hyper-volemia). נפח מוגבר של דם, מאלץ את הלב לעבוד קשה יותר, שכן הוא צריך להניע יותר דם במערכת העורקים והוורידים, ובכך עולה לחץ הדם העורקי. כשלון הלב (heart failure), צמקת הכבד, ומחלת כליות כרונית כל אלה יגרמו לאי היכולת לווסת את רמת הנתרן בדם. חלק מהאנשים רגישים יותר להשפעת נתרן מאשר אנשים אחרים, ובאלה רמת נתרן עולה בדם ביתר קלות, נפח הדם עולה ואיתו לחץ הדם. דווקא אנשים אלה צריכים להישמר שבעתיים מעודף נתרן במזון, כדי למנוע מחלת יתר-לחץ דם, ובעקבותיה מחלה קרדיו-וסקולארית או מחלת כליות. לכמה נתרן אנו באמת זקוקים? על פי אנשי הרפואה באקדמיה הלאומית האמריקנית למדעים, מומלץ שאנשים בוגרים בריאים יצרכו מדי יום בין 1,500 ל-2,400 מיליגרם נתרן, כאשר ההמלצה היא לצרוך את הכמות הנמוכה יותר בתחום האמור. אם אתם מבוגרים מ-50 שנה, אם צבע עורכם שחור, או אם אתם כבר סובלים מלחץ-דם מוגבר, מחלת כליות כרונית או סוכרת, השפעת הנתרן על הגברת לחץ-דמכם עלולה להיות משמעותית יותר refrence:http://www.tevalife.com/article.asp?id=2466 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() mynavy
לא צריך לצרוך נתרן בכמויות מסחריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן שלא בכמויות מסחריות.. אבל רצוי גם לא להפחית בכמויות הנתרן !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() סהר תקרא מאמרים אין לך הרבה ידע בנושא
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|