|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() toxicity, אני רוצה לראות אותך אוכל 2 ארוחות ביום... אתה מסוגל לזה?
Bullet, ספק בעיני אם כותב הכתבות אי פעם הרים משקולות, מלבד ספרים. אני אומר את זה חד וחלק- לאכול 2 ארוחות ביום. זה לא מתאים לבן אדם שמתאמן ! עברתי את הוויכוח הזה עם הרבה תזונאים, נטרופותים מפתחי גוף ואחרים. מיאיר להב, מקס שמעיה, לבנה שביט, צחי כנען ומרצים בוינגייט וב"שיאים" (השלוחה של וינגייט) ... חלקם הפתיעו אותי שהם מאוד מעודכנים, אבל גם הם הסכימו שזה מאוד לא ריאלי. אף מפתח גוף לא יכול להתמודד עם 2 ארוחות ביום. בואו נצאה לרגע מכל הנושא התאורטי של המחקרים ונחזור לעולם האמיתי, זה שאנחנו חיים בו. אתה קם בבוקר- אתה חייב לאכול משהו , לא? זו כבר ארוחה 1. לפני אימון, אתה חייב לאוכל משהו? לא תלך על בטן ריקה.... ארוחה 2. לאחר אימון, לא תאכל משהו? שייק לפחות ? ארוחה 3. לפני שינה, אני חייב לאכול משהו, אחרת אני מתהפך בלילה מרעב. ארוחה 4. ומה עם בין לבין? בקלות הגעתי ל 4 ארוחות ביום. בקלות. נניח, אני צריך לאכול 4000 קלוריות ביום. אתם יודעים מזה לאכול רק 2 ארוחות ביום? כל אחת 2000 קלוריות? הרי זה לא נורמלי? אחרי ארוחה ממוצעת של 600-700 קלוריות אני כבר די מפוצץ. גם בחלוקה ל 4 ארוחות קשה לי להסתדר, 4 ארוחות של 1000 קלוריות זה גם יותר מידי לארוחה. פשוט לא ריאלי. אני לא אומר שהמחקרים לא נכונים, חס ושלום. אני אומר שהם לא ניתנים ליישום. אני לא אומר שיותר ארוחות ירזו אותך יותר מהר, אבל הם בהחלט יעזרו לך לשמור על רמות סוכר מאוזנת ולשלוט יותר בתחושת הרעב. אלו מחקרים, הם נערכו בתנאים ספציפיים מאוד. BIGIT, NIGH WOLF, DBOL, יואב טל, ארבל, אביב עומר, האדמור, גדי, לוליק,מאור, עמית כל המתחרים הרציניים וכל הספורטאים האמיתיים, כל אלו שיש להם ניסיון תאכלס. תשאלו אותם ותראו שהתגובה שלהם תיהיה זהה לשלי... לא ניתן לעשות זה. הם מדברים מניסיון! ואין חכם כבעל הניסיון.
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הכל עניין של האינדבידואל , איך אתה חיי את החיים שלך , איך ואיפה אתה רוב היום. אם מזון לא נגיש לך רוב היום אתה תתפוס דפוס אכילה של מיעוט ולא ריבוי ארוחות , אם המזון נגיש לך ואתה נהנה מזה אתה תקח את "שיטת" הריבוי ארוחות. העניין מדובר פה שלא חייבים ליישם את השיטה ש"6 ארוחות זה מעולה" , זה טוב אך לא מצויין תלוי מי מסתכל על כך. לגבי פותח ההודעה , היה דיי שטותי מצידך לפתוח הודעה שהכותבת נקראת בשם שהיא נקראת (אפילו את השם אנוכי מתבייש להזכיר). אתה לקחת אלילה שמפרסמת קורונפלקס בטלויזיה לתזונאית עם דוקוטרט ומה לא , צר לי לאכזב אותך אך היא לא , יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
הוצאת לי את המילים מהפה זה נכון מעבר לכך אני חייב לציין שריבוי ארוחות מגביר קצב חילוף חומרים וזה דבר מוכח אני בכלל לא מאמין לטענות שמעלים לפורום שזה שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אפשר הוכחה? מה שכן רוב המחקרים נעשים בכלל באנשים מהרחוב שלא מתאמנים.. היו מחקרים שנעשו בבאדיבילרים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
כבר אמרתי בעבר..אני לא מתמצא בלמצוא מחקרים באינטרנט ובpubmed וגם אני לא מתכוון לבזבז את זמני היקר בלעשות זאת..אני קורא מחקרים..ספרים ..מאמרים ומתייעץ עם אנשי מקצוע אבל זה לא דברים שאני יכול טכנית להביא לפורום חוץ מזה זה דבר כזה ברור שכל מומחה ואחד שמבין בתזונה יגיד לך זה כמו שתבקש הוכחה שעכשיו חושך בחוץ זה מצחיק שאתה מבקש הוכחה..עוד העליתי לך פה מאמר...אחד מני רבים שכבר לדעתי הועלו בעבר לפורום.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני כבר הבנתי והודתי ש3 ארוחות זה כמו 6 ארוחות, גם לך יגיע הקטע הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר שאתה לא צודק. אבל האם זה אפשרי? האם בן אדם כמו BIG IT שהוא מקצוען או אני, יכולים לאכול רק 3 פעמים ביום? לא ממש
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מקווה שאתה מצליח לאמוד את ההבדלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
להיפך...אני בתור מאמן ואחד שאוהב את הספורט ורוצה לקדם אותו..נלחם בכל אחד שמעלה לי פה שטויות לפורום ומנסה לשכנע אנשים שלא מבינים שזה נכון אז אני רוצה שכולם ידעו מה נכון ומה עובד בפועל ושיצליחו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה זורק דברים באוויר בלי לגבות אותם. גם אני לא תומך בלאכול 2 ארוחות וגם אני אוכל 6 ארוחות ביום, אבל לדעתי אדם שיאכל 3-4 ארוחות ביום ההתקדמות שלו תהיה שווה כמו זה עם ה6. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא צריך להתייחס למפתחי גוף כאילו הם חייזרים, זה שאתה בא 3-5 פעמים ביום למכון ומרים כמה ברזלים מסכנים לא אומר שאתה חיה אחרת. למה לאכול 4000 קלוריות? למה לא 2500? למה לא 2000? למה לא 1500 אם זה חיטוב? אתה אומר שהמחקרים לא נתונים ליישום, ואני אומר לך שהם כן נתונים ליישום, אם היית קורא את הבלוג שמופיע בהודעה שציטטתי תווכח שזה ניתן ליישום ועוד איך. אף אחד לא דיבר על נוחות, ביגביט טוען שחייב הרבה ארוחות כדי לזרז חילוף חומרים וכדי לעלות נקי וכו' ותראה איזה כתבה מטומטמת הוא מביא לנו, כתבה שאומרת שחייב לפחות 50% פחממות בתפריט כדי לשרוף שומן כמו שצריך... ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור שורה תחתונה , מי שטוען שלאכול 2 ארוחות זה יותר טוב שיסתכל סביבו ויבין שהוא טועה...
אני עוד לא פגשתי מישהו שנראה טוב ואוכל 2 ארוחות ביום תביאו לי מישהו כזה ואני גם יתחיל אולי זה באמת יותר נוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אגב, אני אוכל ארוחה אחרונה ב6 בערב, הולך לישון ב11 וגדלתי יפה מאוד
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
השאלה הגדולה היא ,האם זה ריאלי ? האוכל משחק תפקיד מעבר לרמת הערכים התזונתיים ,וההשפעות הפיזיולוגיות שמתרחשות ברמה התאית של גופינו ,לאוכל יש גם תפקיד פסיכולוגי. עובדתית אדם שהצריכה הקלורית שלו גבוהה כמו של מפתח גוף הוא גם בעל תיאבון רב ,עוד לא נתקלתי בבאדיבילדר אחד שלא רעב כל הזמן ,תיקח ממנו את פיצול הארוחות ,ופיזור הקלוריות לאורך היום ,והנה יש לך ספורטאי רעב,עצבני ,שהתיפקוד שלו באימונים יורד ,וכתוצאה מכך גם ההישגים שלו נפגמים. ורוב תודות לך אנדרוטסט ,שאתה מחשיב אותי לספורטאי רציני ,היה נחמד לראות את שמי באותה רשימה עם עמית ,לוליק,גדי וחברי היקר גלעד .
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|