|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי שצריך לחגוג חגים נוצריים. ואני חוגג את החגים היהודיים אז לא להאשים אותי במיסיונריות חחח. אבל למה לא לעשות קצת את פורים ליותר שמח? למה שלא תהיה פה מין מסורת לקשת את הבתים או משהו ולא סתם מסיבות קטנות ביסודי? למה לא לתת חופשים לעובדים? אווירת חג זה לא רק משפחה זה גם נגיד אני הולך ברחוב הכל מקושת ועוד.... פה אין את זה ממש לא. פשוט לא הייתם מספיק בחו"ל.
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קח למשל את סוכות- חג שעליו נאמר ושמחת בחגיך... תראה איך כמעט כל המדינה חוגגת אותו- המון בונים סוכה.. תלך בשכונות ותארה כמעט בכל מרפסת סוכה.. יום כיפור- אף אחד כמעט לא מעיז ליסוע המון צמים ועוד יותר מקיימים איסור זה או אחר... המון אנשים הולכים לבית כנסת... יותר חג מזה? תראה את ראש השנה? פסח? פורים זה חג שחוגגים אותו גם כן... אולי לא כמו בחו"ל אבל חוגגים.. אל תשכח שכמה חגים כבר יש לנוצרים? כמה יש לנו? כל חג שיש להם זה ממש משהו גדול אז עושים מזה הרבה חגיגות... אל תשכח את כמות האוכלוסייה בחו"ל.. כמות אוכ' יותר גדולה חגיגות יותר גדולות... חוץ מזה שלקחת את פורים כדוגמה שהוא בכלל לא חג מין דהוראיתה אלה מדרבנן ככה ש... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועזוב חגים, צא בערב של יום שישי ככה קצת אחרי הארוחת ערב, תסתובב ברחובות, ותשמע מהבתים של הדתיים שירי שבת *בירושלים לפחות*. זה הרגשה נעימה כזאת לשמוע אותם
![]() |
![]() |
#6 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא ענהעל זה בציטוט שציטטה אותו חתיכת מפגר זה עושה לו הרגשה נעימה די לחפש בקטנות בכל דבר שאתה יודע בדיוק על מה הוא דיבר טמבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
וד"א לא הבנתי ממש מה אתה רוצה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כשחוזרים מהבית כנסת וכולם יוצאים לבתים ואתה רואה את הרחוב מלא באנשים (לפעמים זה כמה בתי כנסת מסיימים בו זמנית) הולכים וממשיכים לזמזם את השירים של הבית כנסת... אני רוצה לראות בנאדם שחווה את ההרגשה הזאת כל יום שישי ואח"כ מתלונן שהחגגים פה בארץ גרועים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ולא יודע....פה אין את זה ממש =/ אין איזהשהיא עבירה מיוחדת כזאתי...או שפשוט אני לא רואה את זה =0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|