|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() יש יש מאסה.
כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() כן ,עשיתי חיטוב...אבל חזרתי שוב למסה כי לא היה הרבה מסה לחטב..
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המטרות שלכם שונות אתה רואה את הגודל שלו כ"גדול וסבבה" אחרים רואים את זה כ"סבבה, אבל יש הרבה לאן להמשיך" לעוז: תמשיך במסה זה ברור שתעלה אחוזי שומן אבל זה שווה את התוצאה הסופית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() יפה יפה רואים שעילתה בצורה משמעותית חזק ואמץ . אני רואה שעשית שיעור בית כל הכבוד גבר. עשית דרך ארוכה מאז התמונות הראשונות שראיתי אותך
![]()
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אחי תשדל לעלות שיא הנקי!!! והתמונה אחרונה ששמת מוכיחה את מה שאני אומר יש מסה חבל על הזמן רק חסר חיטוב ויאללה לים! ואגה אני רואה שחזה הוא החזק אצלך כל הכבוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי שזו העלייה הכי נקייה שעשיתי בחיים שלי...כדי לעלות מקסימום שריר עולים מן הסתם גם בשומן קצת...כל קלוריה שנכנסת לגוף ספורה+3 פעמים ארובי בשבוע...
![]()
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה שעות יוצא לך תכלס אירובי בשבוע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אני יגיד לך שאתה טועה, ש-90% מהאנשים לא יכולים גנטית לעלות נקי (וזה מצוין ובסדר ולא מגרעה) ושלהיות קצת יותר מלא במסה זה נורמלי גם לגדולים ביותר (קולמן, קאטלר וכ"ו...) וגם לכל מתאמן ממוצע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אפשר לעלות נקי זה טוב ועדיף, אבל אם הרצון לריבועים מגביל אותך במסה זה טעות. There is no way to bb, bb is the way ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() גם כשאני בעודפי קלוריות אדירים עדיין אני עולה נקי :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מיבנה טוב !
![]() |
#33 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הילד מוכשר גנטית אין ספק...
הוא מתאמן במכון שלי, אפילו יצאו לנו כמה אימונים משותפים כשהשותף הקבוע שלי נעדר. עוז אחד הרציניים שאני מכיר, בוגר ונחוש. הוא מראה מרענן בתוך ים הכלומניקים שמתאמנים במכון שלי (את הרציניים אני יכול לספור על יד אחת). אין ספק: עתידו לפניו, ובתנאי שימשיך שימשיך שימשיך!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כל הח'ברה שממשיכים עם המנטרה המטופשת של לעלות נקי, תחזרו אחרי: אין דבר כזה לעלות נקי, אין דבר כזה לעלות נקי, אין דבר כזה לעלות נקי!
תפנימו. החוכמה היא לעלות בצורה קיצונית ואז לחטב בצורה קיצונית. מי שמכיר דרך לעלות ברצינות, רק בשריר, מוזמן לפרסם מחקר ולהיות מיליונר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר חדש
|
![]() טוב שמעו כל מי שאומר שצריך לעלותצ מלוכלך עשו טובה קראו את זה:
http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1268956 אני לא אומר שאסור לעלות עם שומן...אבל יש גבול לכמות שומן פשוט קראו את זה ותבינו ליפני שאתם רושמים לי משו תודה
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אביב תודה על התגובה אחי מעוררת מוטיבציה! ולכל השאר
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|