|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#82 |
מושעה
|
![]() [quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...[quote]
עדיף למות ולא לפחד מהמוות |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=d-undertaker][quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...
ציטוט:
ותיראה אותו היום, כל מי שצחק עליו מוצץ לו עכשיו את הזין! הוא חי כמו מלך בתוך בית שניראה כמו משו שהוציאו מסרט מדע בדיוני אם חלליות ורובוטים והכל אוטומטי, ואני בטוח שהוא אפילו לא חושב על אותה תקופה שהוא היה "אפס"...
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=d-undertaker][quote]עדיף להיות פראייר חי מאשר שבהספד יגידו "איזה גבר הוא היה... ואיך הוא לא פחד...
ציטוט:
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=kaga][quote=d-undertaker]
ציטוט:
הכי קל למי שלהורים שלו לא אכפת ממנו, יכול לעשן סמים, לעשות שטויות בכיף לא צריך לחשוב על זה שהאמא שלו עלולה לקבל התקף לב אם יקרה לו משו...
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=///Efi///][quote=kaga]
ציטוט:
![]() |
![]() |
#87 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=d-undertaker]
ציטוט:
אתה יודע שאיזה ערס קטן מושתן אחד, רצח מישהו רק בגלל שבנאדם אמר לו שהוא הפיל 100 שקל והבנאדם רצה להחזיר לו והוא אמר איזה בדיחה קטנה, והערס רצח אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
מושעה
|
![]() בקיצור בואו נארגן קנייה קבוצתית של רוס"רים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=kaga][quote=///Efi///]
ציטוט:
אבל אם זה סתם אפס 1.50 גובהה 40 קילו מישקל שמיתפלצף כי יש לו גב אני דורך עליו וכבר דרכתי על הרבה כאלה, אבל אז כשבא הגב עשיתי מה שרשמתי בהתחלה... ואני גאה בזה!!! ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד צריך לחשב את הסיכויים, אני אף פעם לא ינסה ללכת מכות אם מישו שכפול מהגודל שלי...
(בניגוד לאפסים האלה)
![]() |
#91 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תראה את BUAKAW מהK1 הוא מזיין אנשים שגדולים ממנו ב30 קילו וב20 סמ גובה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני שונא אנשים שאומרים "אני יביא לך את זה ואת זה ואת זה..." לי היו מקרים שנתנו לי מכות איזה 5 -6 אנשים, אח"כ לקחתי את חבר שלי הבוכרי יגאל משכונה ג' באר שבע שיש לו מוניטין במכות ואת אבא שלי שהיה מתאגרף ומרים אולימפי לשעבר (שוקל 100 קילו- אז זה רציני) וכשמצאנו אותם הם חירבנו מרוב פחד, אבל כזה בגלל שזאת הייתה השכונה של כל הערסים שלהם אז לא הרבצנו להם- הלכנו על פשרה שאני אלך 1 על 1 נגד הראש שלהם. הוא מסכן חירבן במכנסיים וסירב... ככה זה.
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. הוא מפגר כמו כל המתאגרפים למינהם. 2. זה הדבר היחיד שיש לו בחיים לתת מכות. עריכה: 3. הוא מקבל על זה כסף.
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מיקצועי, תיראה את ברוס לי, היה שוקל כמו הזין שלי והיה מזיין אנשים בגודל קניון מכות! אני מדבר איתך שכונה בגיל 13-17
![]() |
![]() |
#95 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הדבר היחידי שיש לו בחיים זה לתת מכות? טוב עזוב אתה סתם מרגיז אותי יום נעים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה לא יודע שלרוב המתאגרפים יש מחלות שקשורות לראש?
מוחמד עלי התאסלם והוא חולה מאלצהמר אני חושב, טייסון אנס בחורה ורצה להשתתף בסרט פורנו. תחפש אולי באינטרנט. המחלה "המקצועית" של מתאגרפים זה פיגור או חבלה בראש. כמו שלמתאבקים שברי אוזניים, לרוכבי אופניים מקצועניים בעיות בארקציה.
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() כפול
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקטטה ממוצעת הגדול יותר תמיד יזיין את הקטן יותר... אני לא אומר להיות ילדי כאפות ליד מגודלים, אם צריך לשמור על הכבוד אז לדפוק להם כיסא בראש או משהו, אבל יש את כל השחיפים המסכנים שעושים פוזות על אנשים שהם פי 2 מהם בגודל והם יוצאים טיפשים+גוף שבור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
מושעה
|
![]() בדיוק מה שאני מנסה להגיד, לא להיכנס למשהו שאתם לא יודעים איך לצאת ממנו
יעני תתחילו עם עבריינים רק אם יש עליכם איזה כלי חחח |
![]() |
![]() |
![]() |