ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-10-07, 23:49   #21
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

אני דיי נמנע מתפוחי אדמה באופן כללי
אח שלי הקטן מת על צ'יפס ועל מנת למצוא פיתרון בריא יותר מציפס מטוגן
עליתי על ציפס אפוי שהוא לא פחות טעים וחלקיק מכמות השומן.

לקלוף את תפוחי האדמה,לחתוך לפרוסות ארוכות בעובי של כ2 ס"מ על מנת שבאפייה הצ'יפס יהיה קריספי אבל עם "בשר" רך בפנים.
להשרות את הפרוסות במים קרים למשך משהו כמו 20-30 דקות על מנת להיפטר מחלק מהעמילן על מנת שיהיה לנו ציפס טעים יותר. לייבש במסננת ובנייר סופג לפני האפייה
לחמם תנור ל180 מעלות
על מגש אפייה לשים נייר פרגמנט ולהפריש במעט מאוד שמן (עדיף זית) או חמאה מומסת
לפזר את תפוחי האדמה,עם מברשת להבריש את תפוחי האדמה במעט שמן
להכניס לתנור,כשהם זהובים להפוך אותם.
סך הכל סביבות 25-30 דקות הם יהיו בתנור.

*אפשר לקצר את הזמן בישול על ידי בישול במים רותחים של התפוחי אדמה שלמים עם הקליפה עד שהם מתרככים קצת אבל לא רכים מאוד כמו בפירה,משהו כמו 7-8 דקות בישול ,אפילו פחות ,לקרר ולקלף. להכין באותו האופן אבל להעלות את הטמפ בתנור על מנת להשיג את הקריספיות.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:15.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים