|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() - צ'ית
- זייון - אוננות - הפסדת אימון - חוסר שינה אותי הכי מעצבן זה כשאני דופק צ'יט, מה שכורה יחסית הרבה בזמן האחרון קצת יותר מדי וזה כבר מעצבן אותי שאני חושב על זה. זייון לא מדאיג אותי ביכלל כל עוד הוא לא לפני האימון. אוננות ממש לא משנה לי כי גם ככה אני לא עושה ביד הפסדת אימון זה מבעס אבל זה לא קורה לי אלא אם כן אני חולה. חוסר שינה לא ממש עושה לי יסורי מצפון אבל אני גם ככה חייב לשון מעל ל- 7 שעות בלילה אחרת אני לא מתפקד אז זה מה שאני עושה. מה איתכם מה הכי מתריד אותכם..? אה ועוד דבר, אחד הדברים הכי מעצבנים זה אימון חרא.. -_- מה אתם חושבים..? יאללה דיון..
![]() |
![]() |
#2 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש לי קצת יסורי מצפון אם אני מפספס אימון
אבל זה תלוי במצב .
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חוסר שינה
להפסיד אימון צי'ט תלוי אבל איזה "צ'ט"
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צ'יט בחיטוב מביא אותי להתרוממות רוח במהלך ואז דיכאון לאחר מכן,ואם לא ישנתי 6 שעות ומעלה אני מתבאס גם כן.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשכולך באטרף עצבים מסריח כזה ומישהו מנסה לדבר איתך...לא חופר ולא כלום, מדבר סבבה וחוטף ממך מנה =\
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיש ימים שאני בקושי אוכל
ושאני מפסיד אימון זה הכי מבאס!
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הדבר שהכי מבאס אותי הוא להפצע בכתף, ואז חודש וחצי לא לשמור על תזונה בכלל, לאכול רק שטויות (המון, והדגש על המון המבורגרים) ובקושי להתאמן. נקווה שמתישהו בחצי השנה הקרובה נחזור לעצמי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נסתי לעשות אימון חזה,הרגשתי שמוצאים לי את הכתף מהמקום ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי למה זיון\אוננות אמורים לבאס אותי ולגרום לי יסורי מצפון
מה הקשר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי
|
![]() להעליב..לפגוע במישהו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() להפסיד אימון אחד הדברים המבאסים שיש...
במיוחד אם יש לך אייזה וירוס כמו שהיה לי לפני שנה שאתה מקיא כל הזמן לא יכול לאכול ולא נדבר על להתאמן וכל הזמן רץ לך בראש על המשקל שאתה יורד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שאני מפספס אימון יש לי נקיפות מצפוןכאלה
אבל בתאכלס יש לי כל כך הרבה דברים שמדאגים אותי עכשיו שכל זה שולי כרגע כמו טסט לאוטו ביטוח צעיר אוטו טיפול לשלם חשמל ומים ושלם טלפון וואלה אני בקושי נושם לא נורא יום יבוא ואני לא ידאג לכלום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() כשאני מעליב מישהו בלי לחשוב
כשאני מפסיד אימון
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע כמה זה קשה וכמה זה מתסכל שתתחיל לשלם את הדברים האלה ותבין שאין לך כסף לדברים שאתה רוצה או שאתה חייב למישהו כסף ואתה לא מרגיש נעים אז אתה תרגיש מזה כסף לא עושה לי את זה הקטע הוא שכסף זה אמצעי מאוד חשוב שיכול ליפתוח לי דלתות למקומות שאני כן רוצה וכן עושים לי את זה אז היום אני עובד מאוד קשה אני לומד במקביל את העסק ומה הולך ויום אחד יהיה לי משהו משלי לא קניתי נעליים שנתיים אבל בקטנה כי יום יבוא ויהיה לי ואני ינוח על מיזרן עמינח אם כוסית ... אבל בינתיים עובדים קשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לא ירדתי עליך, ולא היו לי כוונות לזה אם פגעתי בך אז אני מצטער.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבואס כרגע כי הגזמתי עם אימון כתפיים ועכשיו יש לי דלקת שמשביתה אותי לגמרי =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() פעם, כשהייתי מפספס אימון, כשאימון היה הולך רע, כשהייתי נפצע או כשהייתי מפספס ארוחה, הייתי מרגיש ממש מבואס...
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שטויות יום טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |