|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקינים בתוכנית:
חזה: החליף את המכונה לחופשי עם דאמבלים או עם כבלים כתפיים: להוריד 2 סטים יד אחורית: מעולה גב: תוריד את התרגיל הראשון ל-3 סטים תעשה את הפולי קדימה ולא אחורה תוסיף סט או שניים של מתח רגליים: סבבה ואפשר גם עוד סט בתרגיל השני אם אתה לא מרגיש שהשריר עובד מספיק חזק יד קידמית: תעשה כפיפות בעמידה עם מוט ישר וכפיפות מרפקים בעמידה עם דאמבלים שאלות: 1. אני מציע לך להוריד ל-6 סטים בכתפיים 2. תעשה היום B וביום חמישי A ובשישי B ואז תמשיך כרגיל 3. אם יש לך דומס אחרי האימון זה בסדר ואין סיבה לשנות תוכנית בגלל זה
![]() |
#2 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ותקטין את החתימה זה מציק טילים, תופסת לי חצי מהעמוד. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בידיים אני גם עשיתי כמו שהוא כתב ואחרי ששיניתי ראיתי שינוי ענק בגלל זה המלצתי לו גם לעשות ככה בידיים כי אולי זה גם יעבוד עליו ואני יודע שמה שעובד עליי לא עובד על כולם אבל אולי זה כן יעבוד ובגלל זה המלצתי לו
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה לכל העוזרים.
כתפיים אני באמת חושב שאני הולך להוריד 2 סטים אולי מאוחר יותר אני אוסיף אותם בחזרה. בנוגע לחזרות אני אוריד ל10, עכשיו בנוגע לסקוואט חשבתי על זה העניין הוא שיש מלא סוגים אולי כדאי לי להתחיל נגיד עם סקוואט בסמית'? בנוגע לכתפיים הכאבים לא חזקים הם רק מאוד מציקים, אני עושה היום B אז אני לא חושב שהם כל כך יפריעו והמכון כושר פתוח בשבת אז אני כנראה ילך לפי מה שאמרת panic. אגב אם מישהו שענה לי פה רוצה הזמנות תכתבו לי את האימייל ואני אשלח לכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דאבל בטעות, מצטער.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הזמנות למה? ![]() תעשה את הסקוואט אורגינל. לא צריך סמית ולא כלום. ומה זה אני אנסה להוריד את החזרות? חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אנסה את הסקוואט הרגיל, אני כבר רואה את המאמן במכון כושר מעיר לי על זה ![]() חחח יצא לי בטעות אני אוריד את החזרות S:. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() dimik@013.net.il
תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי החתימה שלו הוא צריך הזמנה לטרונט לייץ'
![]() |