|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני הולך בבית ומקבל מכה בזרת של הרגל
ואני נהפך לבנאדם הכי שנוא על עצמי באותו רגע -------------------------------------------------------- כשאני מת לשמוע שיר ואני שוכח איך קוראים לו [ איך קוראים לשיר הזה שיש במועדונים כבר דיי הרבה זמן . . הולך ככה : הייי הוווו הייי הווווו ] * הייתי רציני בקשר לשאלה מי שיודע שיענה לי חח שיר ראפ כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח סיפור לגבי מה שפאניק אמר:
איזה חבר בא איתי למכון, הוא חדש. היה רשום לו 3 סטים של 10, אז הוא עשה סט אחד של 30 חזרות. בכל מקרה, אז הוא ועוד אחד התחילו להתווכח איתי "מה זה משנה? הרי אני יכול לעשות 10, 10,10 ו30, וזה בדיוק אותו הדבר, שניהם אני עושה בסופו של דבר 30 חזרות רק שההוא מעקב אותי..." בסוף סתמתי להם את הפה, ולא מתווכחים איתי מאז.. :]
![]() |
#24 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() שמשקרים לי ואני ראיתי את מה שהם משקרים לגביו והם מתווכחים!!! O:
יענו מישהי דפקה לק בחמאת בוטנים והחזירה למדף וראיתי שהיא עשתה את זה ובסוף לא עשו לה כלום!!! איחווו דההה פוטהההה!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
זה גם קורה כשאתה דופק ברך או מרפק בקורה של דלת
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() שכולם ישנים ואתה ער ואתה צריך לעשות הכל בשקט כאילו אתה פורץ.
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה ממהר לאיזה מקום ואתה יודע כבר שאתה תאחר והמטרה היא לאחר כמה שפחות
ואז שכשאתה סוף סוף מאורגן כבר על עצמך והכל פתאום באמצע הדרך אתה נזכר ששכחת משו חשוב ואז בא לך לקפוץ מאיזה גג |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() שאני קם כל בוקר ולא יודע מה לעשות עם השיער
שאני לא שורד זין בחיטוב יותר מיומיים הגשר המזדיין הזה שאני צריך ללכת איתו עוד שנה וחצי שכל הבנות הכוסיות אצלנו אוהבות רק פריקים אימואים שחיפים שאני דופק תזרת בשולחן כל הזמן ומרגיש שאני הולך לשבור משו עוד שניה מעצבים שאמא שלי מטילה עלי 1000 משימות בבוקר של חופש עוד לפני שקמתי (תטייל עם הכלב תוריד כביסה תיקח את אח שלך מהקייטנה מהביצפר אנע ערף...) והרשימה לא נגמרת ורק מתארכת!
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#31 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה נשאר אחד-על אחד עם מישהו שהוא לא חבר שלך, ככה, מכירים קצת, אבל לא מתים אחד על השני. אז אתם מנסים להריץ כל נושא אפשרי לשיחה, כדי לא לשבת בשתיקה מביכה. כשחברים שלך שהתגייסו לפני כמה חודשים מדברים על השירות שלהם במושגים וראשי תיבות צבאיים ואתה לא מבין על מה הם מדברים כי עדיין לא התגייסת. ![]() בכלל, כשאתה פוגש חברים שלך מהבית ספר במסיבה והם מספרים בהתרגשות על החוויות שלהם בצבא, ואתה רק יושב ומקשיב כי עדיין אין לך מה לספר. ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
תראה את הקטע של מירונוב שהבאתי. תשים פנינת חכמה אחרת מפי - זה מסקרן.
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הכי אבל הכי מעצבן זה שמישהו בא אליך תוך כדי שאתה מדבר עם מישהו ודופק עליך עם האצבע תוך כדי הגיית השם שלך בטון אחיד ורצוף אתה אומר לו שנייה והזבל שלו ממשיך עם זה.... אין אבל אין דבר יותר מעצבן מזה...
מעצבן שאתה מדבר אל מישהו אתה יודע שהוא שומע אתה יודע שהוא מקשיב ואז אתה שואל אותו ומה אתה אומר והוא משחק אותה כאילו הוא לא הקשיב - למה לעזאזל אנשים עושים את זה... או שאתה אומר למישהו משהו מרחוק הוא שוב שומע ומבין מה אתה רוצה אבל בכל זאת הוא יצעק "מההה???"- אחד המעצבנים... מעצבן שאתה מוציא את הכלב בבוקר אחרי שכבר התלבשת התגלחת הקלחת הסתרקת הכל והבן כלב מתחיל להתנער ומביא לך בוכטת רוק לרקה... - כן יש לי 2 בוקסרים =s מעצבן שאתה אומר למישהו שאתה לא יכול לבוא לאנשהו והוא מתחיל לתחקר אותך "למה...??" "אני לא יכול" "למה אתה לא יכול?"- באמשך? לא הבנתי בפעם הראשונה... לא רוצה להגיד לך יזבבלל.. ססעעממק עכשיו התעצבנתי לגמרי אין לי כוח לרשום עוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() כשאתה רץ למכון באמצע הבצפר
כי יש לך שעתיים חופשיות , אתה חוזר לבצפר מסריח ולא מקולח כי לא הספקת אבל אתה מתקלח באולם ספורט וכולם מחכים שתצא החוצא ותגלה שלקחו לך תתיק עם כל הבגדי החלפה ! באמא שלי ילדים בכיתה א' בקיצור הלכתי בבצפר עם מגבת חח עד לכיתה שלי מזל שזה היה סוף היום ![]()
![]() |
#39 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|