|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() שיהיה לו בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() נאור זיו אחד התותחים!!!
איזה גבר הוא ראיתי אותו כמה פעמים במכון כושר שלי, ישבנו דיברנו איזה שעה ולמדתי מימנו כמה דברים חדשים... נאור גם אדם צנוע מאוד, ואחלה גבר, ובאמת אוהב לעזור ולקדם את הספורט הזה !! אני מאמין גם שתיהיה הפתעה לכולם בעוד כמה שנים.... בהצחלה נאור !
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה מצפה שנאור זיו יהיה הדוגמן של המדינה? כי זאת באמת הגזמה נאור הוא באדיבילדר לא דוגמן הוא ממא לא יכול להיות עם מסה כזאת גדולה דוגמן קאסטרו או משו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() שיהיה לו בהצלחה
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ואאוו בנאדם ענק ...
שיהיה לו שם רק בהצלחה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לו בהצלחה..
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() נאור אחד האנשים החביבים בספורט הזה ,באמת היה לי לעונג העובדה שיצא לי להכיר אותו בתקופה האחרונה ,אחד האנשים היותר נעימים לשיחה (כשיוצא לך לתפוס אותם לשיחה ,הבן אדם הכי עסוק בארץ חח ) ,ולא תמצאו הרבה אנשים עם יכולת פירגון כמו שלו
אני מאחל לנאור רק הצלחה בכל מה שהוא יבחר לעשות,ואני כבר אמרתי ,יש לו איכויות לי פריסטיות בגוף שלו,ויש לו את היכולת והגנטיקה להגיע רחוק מאוד בספורט הזה ,גם ברמות של חו"ל.(נאור רק לא לשכוח כלל אחד בזמן שאתה שם , Squat Deep And Squat Heavy ) ספורטאי ענק ,ובן אדם זהב יאללה אח שלי ,תראה להם איך ישראלים משתלטים על העולם P:
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה בהצלחה !
![]() |
#30 |
|
![]() המון הצלחה
![]()
![]() |
#31 |
|
![]() באמת תותח,שיהיה לו בהצלחה,ואולי נפגוש אותו שם אני גם טס לניו יורק לעבוד במובינג.
![]() |
#32 |
|
![]() אני מאוד שמח לשמוע שנאור החליט החלטה כזו
אני מאמין שיש לו את הכלים והיכולת להצליח בחו"ל בתחום שלו, כי פה בארץ זו משש בדיחה מלבד זאת, נאור נראה מעולה, מדהים. רק עוד קצת מאסה ברגליים והגוף שלו ממש מושלם! המון בהצלחה!
![]() |
#33 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
רק מבקש לשים דברים בפרופוציות: נאור לא דוגמן ולואיס הוא לא "מר עולם". כל אחד יש לו את הנישה שלו, וככה זה צריך להישאר. גם אין לי כלום נגד לואיס (חוץ מזה שאני סולד מדוגמנים באופן כללי), רק נגד זה שמכתירים אותו לשרירן למרות שהוא בנאדם שמתאמן עם גומיות ושוקל 55 קילו על מטר תשעים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בן אדם ענק,שכבודו במקומו מונח..בהצלחה...!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כי קהל היעד הוא ילדות בנות 12
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() שיעלה ויצליח בכל מה שיעשה,בהצלחה בניו יורק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() שיהיה המון בהצלחה בחו"ל.
יצא לי לדבר ולהפגש פה ושם עם נאור והבנאדם פשוט לבבי ומוכן להקשיב ולעזור. בהצלחה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|