|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמחתי לעזור ואני בכלל ממליץ על
Dreamland אם אתה אוהב קטעי פסנטר מה שתמצא שם בכמויות ואם אתה אוהב האוס וטראנס בכלל קבל הורדה ed2k://|file|Robert.Miles.Dreamland.zip|111402124|E0472FF C24D82843013EE32B340E4140|/ אני מקווה שזה המלא זתומרת הדיסק הכפול ולא רק 1 וזה הברייב הארט אחי לצערי בגרסא הקצרה אבל עדיין בדיוק הקטע שבקשת ed2k://|file|Paul%20Oakenfold%20-%20Brave%20Heart%20(Techno%20Remix).mp3|3536225|F3 B9FB75989DD4E5BAA7C6DABF6128A8|/ שמח שיכלתי לעזור ולא נתת במוניטין אחי עכשיו בדקתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לב אמיץ
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() :o:o שינו פה ת'סמיילים!
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שחידשת לנו
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
You must spread some Reputation around before giving it to C.Ronaldo again
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה אומר כאילו הוספת לי מוניטין ואתה צריך לתת למישהו אחר לפני שאתה נותן לי עוד פעם אבל בעצם לא נתת לי כלום.. פאק במערכת?
נסה שוב אחי מה אני יגיד לך... או שתתן מונייטין למי שמגיע לו ואז תחזור לתת לי כי הוא חושב שנתת לי מקודם כבר
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|