|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ולא, אמא שלי לא אמרה לי דברים כאלה, אבל זה מנסיון בחיים. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() hell, עדיין לא אמרת לי למה אתה סופר רק חלבון מלא.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() סתם, כי אין לי כוח להתעסק בלהרכיב שילובים כדי לקבל חלבון מלא ואז לחשב כמה יצא וכו'. מבחינתי חלבון חסר הוא אקסטרה, מין בונוס שמגיע עם הפחמימות. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאני יעשה כמוך. אני אפילו לא יודע מה השילובים ליצירת חלבון מלא.
דרך אגב, רשמת בשרשור אחר ש 3 אימונים בשבוע זה חרטה. אתה יכול להמליץ על איזה תוכנית טובה של נגיד 4 אימונים בשבוע. משהו שמהנסיון שלך מצוין להגדלת מסת שריר? |
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
תדפדף בתת-פורום אימונים. ואם לא תמצא שם משהו שנראה לך. תנסה לבנות תוכנית לפי מה שראית שם, ותעלה אותה בנושא חדש בפורום אימונים. משתמשים נוספים ואני, נתקן מה שיהיה לא בסדר. לא אמרתי ש3 אימונים זה חרטא, אלא 3 אימונים לבנאדם שמתאמן כבר שנים, לא יזיז לו. (וכן, ראיתי שסטס מאשדוד עובד לפי שלושה אימונים בשבוע, כיף לו, שיש לו גנטיקה שמאפשרת את זה.). ככה בקיצור ועל קצה המזלג : להגדלת מסת שריר - טווח חזרות של 6-12, עם סטים בודדים גם ב15-20 חזרות. ותזונה מתאימה. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
וואי איזה עייף אני היום כל הזמן מדבר שטויות.. אני כאילו אומר שזה המשפט הזה שכל אמא/מורה/גננת אומרת "אם לא תענה אז הוא יעזוב אותך" אבל זה לעולם לא יפסק, אם מישהו אוהב להציק לך הוא יעשה את זה גם אם לא תענה, ואותו הדבר לגביי הפורום- זה לעולם לא יפסק. גם אם נענה וגם אם לא, תמיד ימשיכו לשאול את אותם השאלות המפגרות, פשוט אנחנו לא צריכים להתרגש מזה ולפתוח על זה דיוניים כמו הדייון הזה למשל....
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|