|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר מתחיל
|
![]() עזבו את בר רפאליי יש עוד הרבה כמוהה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אל תדאגו, איך אומרים פעם את למעלה פעם את למטה...
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
למה היא היחידה שעושה את זה?כולם צריכים לעבור תצבא למה מה קרה שמישהו 3 שנים יתרום מחייו ומישהו אחר ילמד או יעבוד בינתיים מה אתה מיוחד? טוב נו אין מה לעשות כשהיא תחזור לארץ אני כבר יעניש את היללדה הרעה הזאת ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() מה היא מטומטמת אני לא מבין מה היא רוצה האדיוטית הזאת עלק אנשים קוראים לילדים שלהם בר רק בגללה...........................................
ומה היא מזיינת תשכל עלק הייתה מאושפזת ולא יכלה לשרת בצבא אני חותך תזין אם היא הייתה מאושפזת לא מספיק שהיא לא שירתה בכלל בצבא ועוד הצליחה היא עוד מעיזה להאשים תמדינה תאמינו לי היה צריך באמת לעשות עליה חרם ועל כול המשתמטים האלה אני מנייאק עם גם הקופיף מכוכב נולד עם השיער הארוך גקו או איך שלא קוראים לא היה עושה בדיוק ככה אם הוא היה מצליח בארץ והיו מתעלמים מזה שהוא לא שירת תאמינו לי כול אלה שרוצים להיות מפורסמים וכול החרא הזה ולא עשו צבא לך תדע מה הם חושבים על הארץ וחוץ מזה יש תחבר הנאצי הזה שלה ששונא יהודים בטח הוא אמר לה אם לא תגידי דברים רעים על ישראל אני לא יתן לך למצוץ לי
![]() |
#48 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין את זה... אתם לא מים לב שהוא מוואלה סלב והוא בא ומקפיץ נושאים ישנים כדי לקדם את האתר שלו.!?? ועוד כמה אחרים כנראה.. הוא עשה את זה עוד פעמים..והוא בטח מחפש עוד..איזה עלוב.....יאללה תעוף מהפורום אם זה כל מה שאתה מחפש פה.. חלאס להקפיץ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() חתיכת :):):):):):) מיתנשאת :):):):) בת אלף זונות השתן עלה לה לראש כולכך מהר רק אתמול נתתי לה לישתות אותו
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() דוגמנית צמרת השכלה צנרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הבחורה הזאת שווה שפיך בין העיניים וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ההיתי מקציף בה !
אתם יודיעים כמה נמשים יש לה על הפנים נמש אחד גדול !! עלק אי אפשר למצוא כוסיות כאלה חההה יש פי אלף יותר יפות , מה לעשות שלא כולן יכולות להשתלב בדוגמנות אני יכול להביא לכם תמונות של כמה רוסיות בגילינו שלא רואות אותה ממילימטר
![]() |
#54 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תהיי יפה ותשתקי
יא אללה איזה שווה..לא מבין למה היא לא סותמת את הפה עריכה איזה נקניק הקפיץ את האשכול אחושרמוטה
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() שתלך קיבינימט מי צריך אותה כאן?
![]() |
#56 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תגידו!!! הצואה האוראלית שלה שווה כזו התייחסות שאתם מעלים משהו מהעבר שלא שווה שנקרא את זה עוד פעם? יאללה עבר תמשיכו הלאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט לא יכול להסתכל עלייה, מגעילה וכל מילה אחרת רק תפאר אותה פשוט :):):):):):)
איך היא ומשפחתה יכולים להסתכל לחיילים בעניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשורה המשפחה שלה? היא דפוקה וזהו.
היא רק מנסה להיות פרובוקטיבית. כנראה שהיא חושבת שהיא צריכה עוד קצת פרסום.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() פשש איזה הקפצה
10-07-2007,
![]() |
#60 |
חבר פעיל
כללי:: מאוריקו