ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אתם לא מבינים. פיתוח גוף זה לא עניין של למי יש יד גדולה יותר ומי חטוב יותר.
פיתוח גוף זה פרספקטיבה אחרת לחיים. זה לא נגמר בלאכול כל 3 שעות (למרות שזה טפשי ופרנואי), זה גם מתעסק בלקחת איזה משקה, ולהסתכל מאחורה בתווית שלו ולדעת מה כל דבר אומר וכמה מהאבות מזון שכתובים מאחורה אתה יכול להרשות לעצמך לאכול היום. זה גם לתכנן לעצמך תוכנית אימונים ולא ללכת לאיזה מאמן מעפן שיביא לך תוכנית גרועה עם 15 חזרות כל תרגיל.
זה לדעת כיצד אתה משנה את הגוף שלך, ולא לבוא בגישה של "הנה כזה אני, וככה אני אהיה, ואני אמור להיות שלם עם עצמי".
בכל אופן... אני לא אוהב פיתוח גוף תחרותי או פיתוח גוף בכלל כי המטרה של הענף הזה הוא להיות כמה שיותר גדול (על % שומן סביר). אני אוהב להתאמן בשביל הכיף, ובעיקר להתקדם במשקלי עבודה. הייתי אומר שאם היה לי עוד ס"מ ביד ופחות איזה 6% שומן הייתי שלם עם עצמי (טוב, זה מה שאני אומר עכשיו...).
לדעתי להשקיע כ"כ הרבה בפיתוח גוף זה טפשי משום שאין מה לעשות עם זה בארץ, ויש דברים אחרים לא פחות חשובים (כמו כסף, ותחומי עניין שלא קשורים לברזלים).
מבחינת האוכל כרגע אני בקורס צבאי ומתאמן פעם בשבוע, אז ביום-יומיים שאני מתאמן אני סתם בולס, ובשאר השבוע אני עושה "חיטוב"
מבחינת האימונים-האימונים שלי מאוד אינטנסיביים, כ"כ אינטנסיביים שזה גובל במזוכיזם.
כרגע למשל אני יושב פה עם הדומס של החיים שלי, כי אתמול עשיתי 5 סטים של 6 חזרות בבנצ',סקוואט,דדליפט(קלאסי/רומני),חתירה וגם לחיצת כתפיים בעמידה וכמעט לא התעלפתי והקאתי באימון.
|
צודק ב100%. גלעד, הוא נראה לי התכוון ספציפית לקטע של הפיתוח גוף בארץ, לא בעולם.
בקשר לרן, משה צדק ברוב הדברים שהוא אמר, אף אחד לא פסל את האפשרות של לא לעשן, ידוע שמרקוס מעשן ועוד כל מיני BB למיניהם מעשנים וזה לא הקטע,
רובם לא מעשנים.
דבר ראשון לפני הכל, בודיבילדרים מקצוענים משקיעים את החיים שלהם בזה ובדרך "דופקים" הרבה הנאות וכו' בחיים שלהם בשביל להגיע לטופ, וקודם כל זה ראוי להערכה, בין אם חלק חושבים שזה טיפשי או לא טיפשי.
הקטע של הארוחות לפי מה שראינו בפורום הוא די נכון, הרבה פה אוכלים כל שעתיים-שלוש כי הם בטוחים שזה מה ש"עובד הכי טוב", כבר מזמן הוסכם שזה לא ככה.
אני בעצמי שונא להפסיד אימונים, ממש, מלבד הגדילה וכו' זה גם הנאה ואיפשהו גם תחביב, ואני מאמין שאצל הרבה זה ככה, תאכלס, לא כיף לבוא למכון לקבל פאמפ של החיים לדפוק משקלים ואפילו לעלות בהם ולהרגיש שהתקדמת, הרגשה 10.
מלבד זאת, הרבה אנשים, ודווקא אני מדבר יותר על צעירים, אבל גם על בוגרים בו זמנית, מוותרים על כל כך הרבה דברים שהם יכולים לעשות ואולי אפילו לא תהיה להם הזדמנות לעשות זאת יותר בחיים, ולדעתי זה דבר די טיפשי לעשות, שלא לדבר על לא לצאת בגלל שיכול להיות שתפסיד ארוחה וכו'.