|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תילך ראש פתוח,תיתן לו שאלות שמפריעות לך,ותיראה מה הוא אומר,מה גם שזה תלוי ברמת הידיעות של הרב.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אל תתיחס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Taus אתה צודק גם אני שאלתי את זה וזאת הטעות היחדיה..
איך טעות כזאת יכולה להיות בתנך כשה' הכתיב למשה את כל ספר התורה ושם נמצאת השגיאה כאילו איך אלוהים יכול לטעות טעות כזאת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולפי המדע - המפץ הגדול - למה דווקא אז ? למה היה ריק מוחלט ואז היה בום והייתה גלקסיה ? אותו דבר :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
NOT. בקשר למה שאמרת "למה המדענים יודעים בדיוק כמה זמן העולם קיים?" - לא, לא בדיוק אבל אפשר לשער בערך לפי תיארוך פחמן(תקנו אותי אם אני טועה). בבקשה תקרא קצת מחקרים לפני שאתה מפזר שטויות באוויר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפחות תדייק. לא כתוב שהיה תוהו ובוהו מתמיד. כתוב שהקדוש ברוך הוא ברא את העולם ושלפני היה תוהו ובוהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() בתאכלס הטיעונים של קולמן באמת מפגרים ולא טיעונים רציניים,
יש דברים הרבה יותר מוחשיים.. אבל עזבו, אני לא טוען נגד אלוהים שום דבר - אני טוען נגד הדת, כי את קיומו של אלוהים אי אפשר להוכיח או להפריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תשאל אותו למה אי אפשר לעשות מסה וחיטוב באותו הזמן
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפחות תהיה אמיתי עם עצמך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() Bode אפשר לדעת מי הרב,מה השאלות ששאלת,ומה התשובות שלו.?
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מאמין למשהו או במישהו שאתה יודע מה זה לעשות הכל בשביל זה ? הוא מוכיח את עצמו, בשביל שכשתבוא (ותבוא עלינו לטובה) נבואת אחרית הימים הוא יעבור את המלחמה ויחיה את שאר חייב בטוב. ולפי מה שכתבת, הרושם מהמשפט היה שאתה קצת מתנשא מעליו, כי אין סיכוי שהוא יגיד לך דברים נכונים או חכמים ממה שאתה תאמר. ("אני בכיף ילמד ,במידה ויביא טיעונים משכנעים למדי , לשמחתי זה לא קרה ...") |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() טעות בפוסט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הרבה רבנים שמשתמשים במשלים,ותשובות פילוספיות,כי פשוט אי אפשר להוכיח את קיום ה',כולם יודעים את זה,אני גם עברתי את זה עם רבנים,אז פשוט עזבתי את זה וחקרתי לבד,ועד עכשיו אני בודק וחוקר,אם זה חשוב לך אז תבדוק את הדת לעומק,אם סתם רצית להשפיל רב או שרצית לנקות את המצפון בכך שהוכחת שאין תשובות לשאלות שלך וה' לא קיים,אז תעזוב תנושא כי זה לא יוביל לשום מקום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |