|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
שומר החומות אחינו, יש לך המלצות איך להתכונן למסעות ולתיזוזים בגיבוש שייטת?
לעשות 2 אימונים בשבוע של ריצות ארוכות, ואימון של ספרינטים? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
מציע לך את כל האימונים לעשות בים. תעשה ריצות/הליכות מהירות ארוכות על חול עמוק. ספרינטים אני אישית לא התאמנתי...וגם ההליכה בחול עמוק תגמור לך את השרירים כבר לא יהיה לך כוח לזה. הייתי גם מציע לך לעבוד קצת על שחייה, שתקבל ביטחון במים. תתרגל שהייה במים עם שנורקל. וזהו בעיקרון, אל תסתמך על הכושר, תסתמך על הכוח רצון. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
בשחייה אני בסדר, היה לי מנוי איזה 5 שנים בבריכה בקיבוץ ליד, הייתי שוחה כל יום. בנוגע לשנורקל, לצערי הציוד שהיה לי לצלילה (סנפירים, שנורקל ומשקפת לשנורקל) ניזוק. תודה על העצות... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אחרי שתעבור יהיה לך מספיק זמן להתאמן לגיבוש עצמו. העניין של הים לא כזה קריטי, פשוט חשוב שתתאמן על חול עמוק, ככה שלא תקבל שוק בגיבוש עצמו. לא חסרים כאלה שהתאמנו על אספלט ומשטחים קשים, ותוך כמה קילומטרים בחול השרירים שלהם כבר קרסו. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
תמיד רציתי לצלול עם ציוד צלילה אמיתי ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אם כן, אז אני באמת ממליץ על הגדנ"ע צלילה. גם כיף, גם נותן לך נסיון בגיבושים, גם מידע ורעל על השייטת, גם כוכב (או 2 אם יש לך אחד), וגם נותן לך גיבוש בונוס. ההרשמה לגדנ"ע נפתחת בינואר. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אפשר לשאול מה היו בבדיקות הרפואיות במר"י לפני הגדנ"ע צלילה? ו-zoond, אמרתי לך ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
אחרי הגדנ''ע צלילה תקבל כוכבר צלילה ....
לי יש אחד כזה , קורס ממש קליל . גדנ''ע ממש כפית ומהנה :] שאלה לשומר החומות תגיד אני התקבלתי לגיבוש דרך הגדנ''ע ... אני חושב שאני לא היה מוכן לגיבוש שהוא ב 4.11 אני יכול ללכת לגיבוש במידה ואני לא יעבור ... ללכת עוד פעם ליום סיירות ולנסות לעבור תגיבוש השני ? תודה
|
|
|
#9 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
התגייס איתי מישהו שלא התקבל דרך הגדנ"ע צלילה, וכן התקבל דרך יום סיירות. מה שכן, אל תבוא לגיבוש בגישה שאתה לא מספיק טוב או שאתה לא תעבור. תן הכל ותאמין שאתה מסוגל לעבור. אגב, ממה שאני יודע הגיבוש דרך הגדנ"ע התחיל אתמול, ויש עוד אחד ב-7.10 התאריך שאתה אמרת זה הגיבוש שדרך יום סיירות אני חושב, איך קיבלת אותו? |
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|