ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-10-07, 02:10   #1
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל שמן קנולה בטמפרטורה גבוהה

כשאני מכין חזה עוף אני מתבל אותו ואחרי זה מצפה אותו בפירורי חלה מקמח מלא. כדי שהפירורים יידבקו לחזה עוף ולא יישרפו בטוסטר אני צריך להשתמש בהרבה שמן קנולה. השאלה היא אם אני יכול להחשיב את זה בתור שומן איכותי או שבגלל הטמפרטורה הגבוהה בתנור/טוסטר השמן "מתקלקל" וחלקו הופך לשומן טראנס?
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-10-07, 02:37   #2
Danzig
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanzig
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 4,861
כללי:: גבר שבגברים
ברירת מחדל

לפי מה שידוע לי, כשמרתיחים שמן יעני מטגנים, הוא מתקלקל חלקו הופך לטראנס.
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-10-07, 09:16   #3
StarterN
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 94
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Avi
כשאני מכין חזה עוף אני מתבל אותו ואחרי זה מצפה אותו בפירורי חלה מקמח מלא. כדי שהפירורים יידבקו לחזה עוף ולא יישרפו בטוסטר אני צריך להשתמש בהרבה שמן קנולה. השאלה היא אם אני יכול להחשיב את זה בתור שומן איכותי או שבגלל הטמפרטורה הגבוהה בתנור/טוסטר השמן "מתקלקל" וחלקו הופך לשומן טראנס?
רוצה טיפ?
תוותר על פירורי הלחם.
הם רק סופחים אליהם את השמן וזה פשוט ריק מכלום.
במקום זה תטבל את החזה עוף טוב לפני זה ותטגן אותו בקצת זמן.

אני אישית מאוד אוהב שום (:P) אז אני פשוט לוקח שתיים שלוש פרוסות שום (מתוך שן) ומטגן אותן עם החזה עוף או עליו וזה מוסיף המון טעם ואתה אוכל פחות שמן
StarterN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-10-07, 09:22   #4
Moshe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 4,866
ברירת מחדל

צריך טיגון ב200 מעלות לערך כדי שהשומן "יתקלקל" , שומן לא הופך כזה מהר לטראנס או למזיק.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-10-07, 12:38   #5
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

הייתי מטבל את החזה עוף בתבלין על האש, מלח פלפל בצל ומה לא. אבל זה כבר נמאס. אז עברתי לפירורי לחם שלבנתיים זה טעם בסדר. אולי אני יחזור לטבל את החזה עוף בדבש אם ייסתבר שהרעיון של הפירורי לחם לא כל כך בריא.
ודרך אגב נראה לי שהטוסטר שלי מגיע ל 200 מעלות אז זה אומר שהקנולה כן הופך לטראנס. לא ככה?
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-10-07, 12:40   #6
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Moshe
צריך טיגון ב200 מעלות לערך כדי שהשומן "יתקלקל" , שומן לא הופך כזה מהר לטראנס או למזיק.
מחבת עוברת את ה200 מעלות
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-10-07, 13:52   #7
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

המסקנה שלי היא לצפות את החזה עוף בדבש במקום בפירורי לחם. זה גם יוסיף לי פחמימות. אני במסה ויש לי חילוף חומרים מהיר מידי.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:13.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים