|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
לא צריך להוציא דברים מפרופורציות. לאדמור יש את הסיגנון שלו, לא תמיד זה מקובל עלי, אבל מי שמכיר את החברות בינינו יודע שהיא חזקה מהכל. שנינו לא מושלמים, אבל אנחנו לא ילדים קטנים. כשאוהבים אדם לומדים לקבל אותו, אולי כאן בפורום זה נראה לך מוזר, אבל התמונה המתקבלת חלקית מאוד. אופיר חבר אמיתי, יש דברים שהוא עשה בשבילי שרק חבר טוב עושה, וכנ"ל ההיפך, וכך זה יימשך, מילה אחת לא במקום בפורום לכאן או לכאן, זה לא מה שיגרום לי לשנות את דעתי. לעצם העניין אני אוהב לקבל ביקורת בונה, ותמיד שואף להשתפר. לא עם כל ההערות אני מסכים: החזה זקוק לשיפור אבל רק בגלל שהוא מפגר אחרי הגב, שפשוט משיג הכל אצלי, אין מה לעשות. החזה כשלעצמו, כשהוא חטוב נראה יפה מאוד, אבל בקיץ הקרוב תראו אותו בארבע רמות יותר טוב. הדו ראשי: מאסה טובה מאוד, אבל אני צריך לשפר את השייפ. מסכים לגמרי. טרפזים? לא חושב שחלשים, כל העסק אצלי באזור הכתפיים גב דלתות, חזק נורא, ושוב, אני אשמח לשפר את הטרפז אבל לא רואה בעיה איתו. מותניים רחבות? יחסית זה נכון. אני כולי בנוי גדול יחסית, ולכן גם המותניים קצת רחבות, הפיתרון הוא להגדיל עוד יותר את מה שמעל המותןף וזה יקרה! לגבי הרגליים, אני הראשון להגיד שהן לא היו חטובות בשיט ובטח שלא יבשות כראוי, אבל המאסה שלהן השתפרה באחוזים אדירים לעומת תחילת הדרך, והפרופורציות טובות. הרגליים הם אחד התחומים החזקים שלי, שלא יהיה ספק, אמנם אני צובר שם מיים באחוז גבוה לעומת גוף עליון, אבל זו בעיה שניתן לפתור. בקיצור, עליתי עוד קילו השבוע, אני ממשיך בקצב הרצוי, ומבטיח שיהיה מעניין בתחרות הקרובה. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|