|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() רוג'ה מוסר לכולם ד"ש למרות שהוא עסוק עם החברה והעבודה.. הוא לא מתאמן כמו פעם
אבל הוא לא זונח את הפיתוח גוף...הא שוקל 80 קילו (טוען שהוא רזה) תגידו אתם. הנה תמונות מאתמול. אני חייב לציין שהוא מאוד עוזר לי בכל נושא הצילום. תודה רבה לך רוג'ה. ויש גם תמונה של החברה שלו כבר שנה !!! אני מאחל להם הרבה אושר והצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהמה לא נורמאלית ....
ובאמת רוז'ה :] יש לו בייספס מטורף
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פאק למה הוא נראה לי כל כך מוכר בפנים
יש תמנות שלו באתר? יכול להיות שראיתי שם ובגלל זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל זה 80 קילו?! נראה יותר לכוון 90-100
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() היה אחד הBB הכי אהובים עליי בארץ, פשוט אסטטי ברמות.
שיהיה לו בהצלחה בחיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שהוא איבד קצת מסה בחזה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שירד במאסה, בעיקר בחזה, קצת בגב ואחורית, בייספס נשאר מפלצתי.
הוא ירד לגמרי מהקטע של תחרויות? חבל מאוד, אהבתי אותו, אסתטיקה מושלמת.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כואב לי לראות את זה למרות שאין מה לעשות כשמפסיקים להתאמן מורידים את כמות החומר וזה מה שקורה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח הוא היה המאמן שלי בפנורמה במכון כושר פשוט תותחחחח זה כלום לעומת המציאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איזה בייספס בנזונה באמא שלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למה הוא כלכך חטוב באמצע החיים חח...
נראה מעולה אין ספק |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פשש תותח
תגיד הוא מכרמיאל?! חחחחח ואי אני בטוח שראיתי אותו מיתאמן פה או שאני סתם הוזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ![]() כל כך חבל שהוא ירד ככה /: הוא עדיין נראה מעולה מן הסתם, אבל לפני, הוא היה בערך המטרה שלי..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחח הילדה שהוא הצטלם איתה בתמונה הראשונה למדה איתי פעם זאת חברה שלו?
שתהיו בעיניינים שהיא ענקית היא איזה מטר 80+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() היה מודל להשראה כשנכנסתי לבאדי בילדינג והתחרנו יחד במר מרכז.
אני זוכר שהוא קיבל רק את המקום השלישי ואנשים היו בשוק איך זה שלא ניצח את התחרות מפני שהיה הכי גדול והכי מרשים (גם יותר מגדי אורן שהתחרה איתנו). לרוז'ה יש גנטיקה נדירה לבאדי בילדינג - הוא היה מפלצת מאסה, התמודד ראש בראש מול ליאור גיניש והיה קרוב על מקום ראשון במר צפון 2005. היה לו גב נדיר, כתפיים, ידיים, חזה - בקיצור הכל. מהתמונות ניכר שהבנאדם ירד לגמרי מהתחום, מתאמן בשביל הכיף. הוא עדיין נראה אסתטי ויפה, אבל הוא חצי ממה שהיה לפני כן - ואני לא מגזים. חבל לי. בכל אופן, בחור מאוד נחמד - שיהיה בהצלחה בכל מה שיבחר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() אגב, רצוי לערוך את ההודעה: מדובר ברוז'ה סעד ולא ב"רוז'ה סתיו".
אם תקרא לו בשם הנכון תראה איך הרייטינג של הפוסט עולה, אף על פי שמי שמכיר אותו מימיו הגדולים יצטער מאוד לראות את התמונות האלה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אוקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב שבתמונה הוא 80 קילו
|
![]() |
![]() |
![]() |