ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
כן ראית תוכניות בטלויזיה המערבית וקראת ספרים של החברה המערבית, אני לא אכנס איתך עכשיו למדע המדינה יותר מדי אבל בקיצור ולעניין החברה הליברלית מאז הקמתה דוגלת בשיויון בין גזעים והעלמת כל מחקר או עדות להבדלים בין גזעים, כדי להראות שאנחנו כולנו אותו דבר(כן בטח).
בכל אופן בקשר ל-iq אתה אומר לי שזה קשור לסביבה, אני אומר שזה סביבה וגנים.
נניח וזה הסביבה,במקרה שזה סביבתי בלבד,כל בן אדם שלומד אותם שנים באותו עיר באותו בית ספר אמור להיות בעל Iq זהה. במחקר שהבאתי לך מראים 3 גזעים שחיים במדינות מפותחות ביותר בין אם זה אסייתים או לבנים ארופאים או שחורים בארה"ב, בכל אחד מהמקרים ואפילו אם מדובר ביהודים שחיים בתוך חברה ארופאית יש הבדל משעותי בין ה-iq שלנו לבין של הלבנים,ויש עשרות מחקרים שמראים את זה, בבקשה תסביר לי אם הגורם הוא רק סביבתי איך זה שבאותה מדינה ואותה חברה יש ללבנים Iq נמוך משל היהודים?
עכשיו נגיד שמצאת לזה תשובה מה שלא יקרה, המחקר שלי מראה הבדלים במאפיינים הפיזיים של המוח, ככה שאיזה בית ספר הוא היה או אם הוא גדל בדרום העיר או בצפון העיר אולי יכולים להראות הבדלים ב-iq אבל לא בתכונות פיזיות של המוח או גודל המוח למשל.
אתה גם יכול לראות הבדלים הורמונליים ועוד מליון דברים.
זה שמבחינה גנטית בני אדם דומים זה עדיין לא אומר שאין גזעים, זה פשוט אומר שההבדל הוא זניח יותר מאשר גזעים של קופים למשל או לא יודע של מה.
זה עדיין לא מבטל את העובדה שבני אדם לא שווים החל מהמאפיינים הפיזיים עד לשכליים.
תקרא את כל הלינקים שהבאתי,יקח לך לפחות כמה ימים עד לראשון.
אחרי זה תגיב.
|
אני לא שולל את זה שיכול מאוד להיות שאתה צודק
ראיתי את שני צדדי המטבע, ובחרתי כבר במה להאמין, ואני בספק אם זה ישתנה בקרוב.
אין לי את הזמן או את הרצון כרגע להתעמק בזה ולקרוא את מה שהבאת
(שד"א אני לא חושב שיקח לי ימים..אני קורא באנגלית דיי טוב אבל זה כבר נושא אחר), אבל תודה רבה על הדיון, אם לא היו כלולות בו העלבות כלפי בתחילת הנושא הייתי נהנה ממנו יותר

שבוע טוב