|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שרמוטות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כוס אמא שלהם
אני כל הזמן נמנע מלקלל אותם ולהגיד מוות לערבים בשביל לא להרגיש גזען או משהו.. אבל פשוט אי אפשר לאחר שראיתי את הסרטון שברקו הביא על הפיגועים בישראל.. פשוט קורע לב ![]() ![]() ![]() אין מילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מה שצריך להבין:
עזבו איראן עכשיו , יש את פקיסטן רוסיה וצפון קוריאה , שמוכנות למכור איזה קופסה קטנה לחבורה כזאת , שהם יעמיסו על משאית , ובקופסה ראש נפץ טקטי או פצצה מלוכלכת. כימיביולוגי כבר השתמשו לא פעם אחת (הכת היפנית , המכתבים עם האנתרקס וכו') זה פשוט פלא שהם לא השיגו את זה עדיין , כנראה יש שירותי מודיעין ממש טובים שאנחנו לא יודעים עליהם כלום , או לפחות הם עדיין לא מוכנים לעשות את זה. נ.ב אין מה לעשות , המוסלמים הקיצוניים האלה לא מגיע להם להיות חסינים לא מגזענות ולא מכלום , ולא להנות מכל הזכויות אדם שמקנים לאנשים מתורבתים... אולי גישה כזאת תחזיר אותם למציאות סוף סוף
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע שהוא לא המנהיג המושלם, אבל יש לו ביצים, הוא יודע לדבר ולשכנע, הוא יודע להנהיג, זה העיקר. מי עוד יכול להיות? עמיר פרץ? אולמרט? אין להם ביצים לדבר בתקשורת אפילו. עכשיו יבוא החכם שיגיד לי ליברמן.. ליברמן לא יבחר בחיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|