ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-09-07, 20:26   #1
Judokan
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Judokan שלח הודעה דרך MSN אל Judokan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
ג'ודו וכל שאר אומנויות הלחימה זה 80 אחוז טכניקה (אם לא יותר ואני בטוח שיותר) הכוח פה לא משחק תפקיד. אלה אם כן מדובר בשני מיקצוענים
נכון, בג'ודו עובדים בעיקר על טכניקה אך בנוסף לכך מתייחסים גם לכוח, לזריזות, לסיבולת, לגמישות ולעוד אלמנטים שונים.
לדוגמא בתרגילים שבהם אני אמור להרים את היריב, הכוח הוא גורם חשוב פה.
צריך גם כוח לשליטה על היריב, לתפיסת אחיזה טובה, למשיכת היריב, אפשר לצאת יותר בקלות מריתוקים וכו'.
כך שהכוח הוא אלמנט חשוב בג'ודו כמו שאר האלמנטים וחשוב לשלב את כולם ביחד כדי להצליח.

העבודה באימוני הג'ודו מתייחסת לכל האלמנטים: עבודה על טכניקה, כניסות מהירות לתרגילים, תרגילי גמישות, עבודה על כוח (בקרבות רנאדורי ובביצוע תרגילי כושר) וכו'.

לא הבנתי כל כך למה התכוונת כשרשמת "אלא אם כן מדובר בשני מקצוענים".
אתה מתכוון לכך שאם מדובר בספורטאי מקצועי אז האחוזים מבחינת הכוח יהיו יותר גבוהים יחסית מאשר "מתאמן חובבן"? אני מקווה שהבנתי אותך נכון ואם כן שתדע לך שאני כבר בתהליך של פיתוח קריירה מקצועית ובשבוע הבא אתחרה בתחרות בינלאומית בקטגורית משקל של 60-66 ק"ג ובקטגוריה זו רוב המתחרים חזקים פיזית ומפעילים בנוסף לטכניקה כוח רב בקרבות.

ציטוט:
אין לי כוח להגיב על התוכנית כי היא דפוקה לגמרי,וכבר רואים שאמאמן שנתן לך אותה לא מקצועי אף מאמן לא יכול ליקבוע לך משקלים שאיתכם תוכל לעבוד.
אני התחלתי לעבוד עם משקלים די נמוכים לפי הדרכה ועם השגחה של מדריך ולאט לאט עליתי.
זה לא שאני מנסה לשבור שיאים או משהו כזה פשוט אני צריך לעמוד בעומס של משקלים גבוהים ולהתחזק בעיקר בשביל ההצלחה שלי בענף הג'ודו.
Judokan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-07, 21:46   #2
zrizi
חבר פעיל

תכניס לתכנית תרגילים שמדמים פעולות מהגודו חוץ מזה תן דגש לגב אתה צריך גב חזק
zrizi מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא