|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() כל הכבוד על הכנות והיושר, גם אני ביקשתי את התוצאות אבל לא העלתי תגובה כדי לא לגרור בלאגן. אני לא ארחיב כי השופטים אמרו את שלהם וכנראה הם יודעים את העבודה, אני רק יגיד שאני מסכים איתם.
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המקום שקבלתה הגיע לך ותאמין לי שאצלי אתה תמיד מספר אחד אחי לא חשוב איפה אתה מתחרה! אנחנו משפחה ומשפחה לפני הכל! מה שכן אני שמח שגם השקעתה ושנתתה את כל מה שיש לך גם ברגע האחרון שהיה הכי קשה אם כל הסלטים שהיה לנו אם גיל ואם המשתנים ושעליתה במצב מצוין וניראתה סוף! והכי חשוב שגם סתמתה לכל אילו שזילזלו בך את הפה...מענין מה הם אומרים עכשיו..יושבים בשקט כמו הקוקסינלים בחדר כושר שאנחנו מאכילים אותם כאפות ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הוא הגיע נפלא והישתפר מלא משנה שעברה ,רק עוד קצת חיטוב והוא היה בשלישייה ..
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
פה אני חולק עליך ,עומר הגיע לתחרות במצב מצויין ,אבל השלישייה הייתה יותר איכותית ממנו ,אומנם לא בהרבה יותר ,אבל יותר איכותית ,אצלי הוא דורג רביעי ,לא יודע מה עם השופטים .
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גדי היה מרשים והגיע לו מקום בהחלט,אבל לדעתי עומר היה יכול לקחת מקום יותר גבוה מרביעי טוב אני לא הולך להתווכח פה. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
זה לא ויכוח אחי ,זה דיון על דעה ![]() אל תשכח שגם אני חולה על עומר.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|