ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-09-07, 22:35   #7
MagneZium
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
בשטח, אני לא מתאמן, המקצוע שבחרתי לי לחיים פשוט עוסק בגוף האדם ולכן אני מחוייב לרכוש את הידע הזה מתוקף הלמודים שלי. לאור יש אחלה מסה וכל הכבוד לו על זה, לא אמרתי שהוא שחיף. אני בעצמי שחיף [גם אמרתי את זה פעמים רבות] וזה לא קשור לעניין. הביאו ראיות כנגד הטענות של אור והוא בוחר להתעלם מהן בבוטות [תוך חוסר הבנה מול אילו מקורות מידע הוא בכלל עומד].
אחלה תגובה לא התכוונתי להעליב אותך או משהו כזה עם התמונות אבל אני חי בנישה כזאת:
כולם יכולים לדבר מאחורי הניקים שלהם באינטרנט ולדבר הרבה על המחקר שהם קראו ברוסית אתמול באיזה פורום בחול ועם המאמר החדש בפורום של לייל
עם לכולם יש זמן לשבת 7 שעות מול מחשב ולקרוא מאמרים אני בטוח שאפשר לפנות שעה וחצי 3 פעמים בשבוע כדי לתת אימון טוב
כי בסופו של דבר מי שאתה ומה שאתה ואיך שיטפסו ממך זה לא כי אתמול קראת מאמר שניסו לתת לאוגרים לאכול גרם פחמימה אלה התמונות שאתה מעלה ואיך שאתה נראה
כי בסופו של דבר ידע = כוח ובלי ידע אפחד פה לא היה גודל סנטימטר ביד או עולה גרם במשקל אז לראות אחד כמו אור ולצאת אליו כאילוהוא איזה ילד בן 14 שרק אתול נרשם לחדר כושר זה לא הכי צודק כי עובדה השיטה שלו וכול מה שהוא עשה עובד!

*הודעה למוטי
התמונה הזאת נמצאת בפורום המתחרה וכולם יכולים לראות אותה זה לא שהעלתי תמונה מהחשב או משהו כזה
עוד פרט שבחוקי הפורום לא רשום דום דבר בקשר לזה שככה אין לי בעיה עם זה שערכת לי את ההודעה מה שהייתי כיול לעשות לבד אבל אל תאיים ואל תשתמש בכוח שלך כמנהל כי משה ואתה מיודדים וחברים טובים .

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא