|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן בשרתון.. כרגע שרתון זאת האופציה הכי טובה בשבילי, (כי אני עדיין מתחיל) יש בריכה מקורה, סאונה, ג'קוזי, פתוח שישי-שבת עד 6 בערב. דיי ריק שם, כשאני מתאמן בדרך כלל בשעות הערב נמצאים איתי 3-4 אנשים, ובשעות העומס יש גג 12 אנשים שחצי מהם עושים רק אירובי. יש טלוויזיות קטנות על ההליכונים =]] בקשר למכשור, "סביר-מינוס", יש 3 הליכונים, אופניים, סקי, 2 מכשירים לגב, 2 לחזה, 2 לבטן, 4 לרגליים. ספה אחת! וכיסא לבייספס הדאמבלים מגיעים עד 25 קילו, ואין מוט ישר, רק מוט W , שחישבתי ועם כל המשקלים שאפשר לשים בו אפשר להגיע למשהו כמו 140 קילו רק, והספה בלי תופסנים ככה שלדחיקת חזה אתה חייב מישהו שישמור ויביא לך את המוט :\ בעקרון מכון כושר של מתחילים, אבל האווירה וחוסר האנשים ממש טובים בשבילי , יש לי תכנית מגיל גרנות ואני עושה פשוט תרגיל אחרי תרגיל כמו שכתוב ולא יוצא לי מצב שאני צריך לחכות למשהו אז זה מסתדר לי יופי. אם יוסיפו מוט ישר, משקלים, ספה והרחבה לדאמבלים זה יהיה מכון שבאמת אפשר להתאמן בו.. ד"א בקשר לבודישייפ (בכיכר המסגד), המיכשור שם ממש טוב הבעיה היחידה זה העומס הרב.. פשוט מפוצץ שם בכל רגע נתון |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|