|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולאחר כמה חודשים הייתה גם עליה בכוח בחיטוב... ככה שאני לא מתבסס על תאוריות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה כי היית שמן חושרמוטה והיה לך את אפקט המתחיל, זה נורמטיבי והוכח אמפירית. למישהו אחרי שנה חיטוב (אתה) שיושב על 15% (אתה) והוא טיבעי (אני חושב שאתה?) גירעון קלורי של אלף קלוריות ליום מונפץ מהתחת. זה מה שמשיגים על קלן ואפדרין.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולא הייתי כזה דוב הגירעון עוד גדל כל עוד האחוזים קטנו על 12% הייתי בגירעון "שמותר על פי הנוסחה" הינו 800 אני הייתי על יותר מ1500 וחייתי כמו מלך ולא איבדתי משהו ויזואלי (כל חיטוב מאבדים משהו). בקשר ליד , מ20% ל12% היה איבוד של 1 ס"מ[נוזלים עכשיו חזרתי למקור] יד ו10 ס"מ היקף בטן. בקיצור מימשתי את התאוריות.[ד"א החיטוב היה טבעי) ד"א ראה דיאטות PSMF , IF , UD2 , TKD וכדומה (גירעונות מטורפים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תהליך של פירוק שריר הוא תהליך שלא פשוט להגיע אליו, הגוף לא ממהר לפרק שריר .. קיצר אתה חי בסרט שאם תעשה אירובי או תיהיה בגרעון ישר תתחיל לפרק שריר, צא מהסרט.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
ברור שלא, אבל אם תהיה על 15% שומן, אחרי לא מעט זמן של חיטוב, ותהיה בגרעון קלורי כזה גדול, אתה תאבד שריר, יקירי. אם אתה חושב אחרת, אתה חי בסרט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א ערכתי את ההודעה קודמת אם לא שמת לב ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני פשוט חושב שמתאמן לא מתחיל, עם גירעון יומי של אלף קלוריות יאבד לא מעט שריר ויהיה חסר אנרגיה, מה לעשות? אגב, גם בTKD ראיתי לא מעט אנשים שאיבדו שריר, כנ"ל לדיאטות של לייל. אני לא מזמן שיניתי את משטר הדיאטה שלי, העפתי את האירובי, ירדתי שלושה ס"מ במותניים בחודש וחצי ועליתי בס"מ ביד וארבעה קילוגרם במשקל. לך תסביר את זה. זה אפשרי, אני לא אומר שלא. אבל גירעון מטורף, לבחור לא שמן במיוחד ושלא התחיל הרגע את משטר הדיאטה שלו, זה סתם מיותר, אם זה בגלל האנרגיה הדלה ואם זה בגלל הסיכון לאיבוד שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
או שלא הבנתי אותך נכון או שתסביר פשוט מה אתה עושה כשאתה נכנס לחיטוב כי אני לא מצליח להבין את הראש שלך... בקשר לזה שאנשים איבדו מסה ב TKD UD2 וכל השאר, אנשים לא קוראים את הספר הם מרפרפים ולא עושים העמסות ואימוני דילול כמו שצריך , ואז בוכים או לחילופין תמיד בן אדם שהיה הרבה מאוד זמן במסה עובר לחיטוב יבכה שהוא איבד מסה כי בתאחלס היה שם הרבה נוזלים ומעט/הרבה שומן וזה נראה לו פתאום מוזר. הכל עניין של התנסות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|