|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() כול אלה שמקללים תישמרו את זה לעצמך תאמינו לי זה לאא חכם לקלל רב !
גם אותי זה יצבן ורוב הזמן אני בעדם בכול מיני מקומות אני לא דתי אבל אני אומר שחייבים לעשות מיצוות רוב הסיכויים שהוא אמר שהוא שלא בטוח קשור לזה התיקשורת ניפחה את זה והפכה את המילים שלו בקשר לזה שאסור שיהיה טבח רוסי למה הוא היתכוון גוי או יהודי שהוא רוסי גם אסור?< |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שום כלום התקשורת לא עשתה לא ניפחה לא שיקרה הראו את הוידאו שהוא אומר את זה בחדשות לא צריך יותר.
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() תביאו לי קישור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() שמעו סיפור על זה:
"כומר אחד האמין ממש חזק באלוהים, ביישוב שלו עמדה לבוא סערה והעיר תוצף. באו אליו קבוצת אנשים ואמרו בוא איתנו במכונית נברח מהר לפני שההצפה תבוא, הכומר אמר לא תודה, אלוהים שומר עליי, אחרי זה התחילה ההצפה בהתחלה, הכומר עלה לקומה השניה בכניסיה באו אליו עם סירת מנוע ואמרו בוא איתנו, הכומר אמר לא תודה אלוהים ישמור עליי, הכומר עלה על גג הכניסיה, בא אליו מסוק ואמרו לו בוא מהר לפני שתיהרג, הכומר אמר לא תודה אלוהים שומר עליי, בסוף הכומר מת, מגיע לגן עדן ופוגש את אלוהים, הכומר שואל אותו אני שומר מצוות ומאמין ומתפלל אליך למה נתתה לי למות? אלוהים אומר לו: אבל אני שלחתי לך גם מכונית, גם סירה, גם מסוק..."
![]() |
#85 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני לא מאמין שהנושא הזה עדיין חיי...............
@מגהשייפ , הבדיחה זאת לקוחה מאתר הפיתויים הזה לא?
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
דוד שלי סיפר לי חחח
![]() |
![]() |
#87 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() יש איזה אתר שמזיין לך את השכל(שום דבר שימושי או לא ברור) איך להכיר בחורות(סה"כ פרסומת לקורס שלהם) ובאחת העמודים במדריך שלהם יש את הבדיחה מילה במילה.
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לראות את הסרטון הזה ששומעים את הרב עובדיה יוסף אומר את זה.
ואני לא מתכוון לזלזל אבל Mikeo... מי אמר לך איך מתחיל ואיך מסתכם הקשר בין עם ישראל לקב"ה? למה אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהרב עובדיה יוסף? אני הכי לא אוהב שאנשים מחליטים דברים על דעת עצמם. מילא הייתה חוקר ולומד את הנושא ומעמיק בו ואז היית מדבר. לא שאני מבין גדול אבל יש דברים בסיסיים. זה כמו שאני אתווכח עם פיתגורס על מתמטיקה ובגלל החוסר ידע שלי אני יחשוב שהוא טמבל ולא מבין במתמטיקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לא קראתי את כל הדיון, אבל בשביל להעמיד דברים על דיוקם: עד כמה שאני יודע, הדברים נאמרו בדרשה השבועית של הרב עובדיה. בפרשת השבוע באותו השבוע עסקו בדיני מלחמה. מפורטים שם אנשים שלא יוצאים למלחמה, ואחד האנשים הוא "הירא ורך הלבב". שואלים המפרשים: מי לא מפחד ממלחמה? אם כל מי שמפחד ממלחמה לא יצא לקרב, לא יהיה צבא. ועונים: הירא ורך הלבב הוא אותו אדם שעושה חשבון נפש וחושב שיש לו יותר חובות מזכויות. כיוון שיש לו יותר חובות, הוא מפחד שימות בקרב ולכן הוא לא יוצא לקרב. אני משער שמן הסתם הרב עובדיה דיבר בהקשר הזה, כאילו לחיילים לא היו מספיק זכויות, האמירה שלו לא היתה נטולת הקשר.
מיותר לציין שאני לא מסכים איתו בשום פנים ואופן ושאני עדיין חושב שהאמירה שלו נוראית ומיותרת, אבל יש חשיבות לאמת ולהצגת הדברים כהווייתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני חושב שזה מאוד לא רגיש להגיד כזה דבר במדינה כמו ישראל, שאנשים עוצרים את החיים שלהם לשלוש שנים במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב מקפחים את חייהם להגנת המולדת. מילא אם האמירה שלו היתה פונקציונלית, אם זה היה משנה משהו, אבל אמירות כאלה לא גורמות לשינוי אלא לאנטגוניזם. אני בכלל לא נכנס לעניין של האם הוא צודק או לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעריך ומכבד את הרב הזה,הוא הכי גדול בדור שלנו והוא "מרשה" לעצמו להגיד דברים שלא תמיד נבין מה הפירוש שלהם,ולמה הוא התכוון,ובגלל זה אי אפשר לדעת מה הוא רצה לאמר בדברים האלה.
ומצד שני,אחד המשפטים הבסיסיים ביהדות זה : שומר פיו ולשנו שומר מצרות נפשו,אז רב כזה גדול צריך לדעת מה להגיד ומה לא,ועוד שהוא יודע שזה מצולם וכל המדינה יכולה לשמוע את זה. שורה תחתונה תעזבו את זה,כל יום אנחנו מחפשים את הקורבן התורן כדי ליפול עליו ולהוציא את התיסכולים,עדיף תוציאו את העצבים שלכם כל יום(עד ששמו ימחה מהעולם או שיכנס לקומה) על זה ששלח אותם למלחמה (אולמרט ימח שמו) ולא על אנשים שמנסים לנתח את התוצאות,כי זה לא ממש משנה מה הם יגידו,החיילים לא יחזרו לחיים במילא.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע כפרה עליך.. אני מבין מאיפה זה בא כל הבלאגן הזה. התקשורת פשוט מבלבלת את השכל הישר של האנשים.
אתם צריכים להבין שהרב לא יגיד דבר בבוטות כזאת! ותאמין לי אחי שהוא זוכר טוב מאוד את הפסוק "שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו" (משלי, אחד הספרים החזקים!) והוא זוכר עוד הרבה הרבה פסוקים ואם הוא בחר לעשות את המעשה הזה תדע שזה הדבר הנכון לעשות. תמיד תזכור: אם ראשונים כמלאכים אנו כבני אדם ואם ראשונים כבני אדם אנו כחמורים. אולי הוא לא ראשון אבל הוא גאון עולם שאנחנו כלום לידו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אבל הוא כבר אמר בבוטות כזאת, אי אפשר להכחיש את זה, זה מתועד. גם רבנים טועים, הוא עדיין לא אלוהים.
זידן, אל תזלזל באינטליגנציה של אנשים. כל אדם ממוצע יכול לפתוח מפרשים ולקרוא ולהבין את הדרשות של עובדיה יוסף. אם עובדיה יוסף חושב שהדברים שלו לא מובנים לקהל הרחב, למה הוא אומר אותם בכלל? בשביל ליצור מרמור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור זה היה מיותר בין אם הוא צודק ובין אם לא. ומשה,אני לא מזלזל אבל שבנאדם ברמה כזאת,ותסכים איתי שהוא בכמה רמות מעלינו,אז שהוא אומר משהו לא תמיד זה לפי הפשט ולפי מה שאתה מבין,אתה לא תמיד יכול לדעת מה יש מאחורי דבריו ולמה הוא התכוון בדיוק,הפירוש שנתת הוא נכון,ויש עוד הרבה פירושים,אבל לפי דעתי יש משמעויות אחרות לדברים שהוא אומר,לאו דווקא לנושא שאנחנו מדברים עליו. למרות שאני מסכים איתך,אין לי מושג למה הוא אמר תדברים האלה בזמן כזה ובפורום כזה. (בעצם אפשר לפרש את זה באופן שהוא רוצה לעורר את העם ואת החיילים לקראת המערכה הבאה,שהוא מרגיש שתהיה או שהוא חושב שתהיה. אנחנו פשוט לא נבין אז נעזוב תנושא..) ועוד משהו AMITMA ,תסתכל בהתחלת הפוסט אני 100 פעם אמרתי שזה התקשורת ושצריך לעזוב תנושא אבל זה הגיע כבר ל10 עמודים,אנשים מחפשים דרכים להוציא תתיסכולים ולמצוא אשמים,כאילו הוא גורם לכל המצב החרא במדינה,אבל ככה זה אנשים ואי אפשר לשנות אותם,אז פשוט תעזוב את זה אחי.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() תראה לי את התיעוד.
בשבילך (ובשביל כולם) הרב(!) עובדיה יוסף ואתה יודע מה? נגיד שבאמת כל אחד יכול לקרוא ולהבין את הדרשות של הרב (שזה שטויות במיץ, הוא מגיע לעומקים שאתה לא תגיע לבד) הצורה שבה הוא מעביר את השיעור היא חוויתית ומתאימה לכולם. הוא יודע להתאים את התוכן להבנה הממוצעת. אגב.. זה עושה רושם שהיתה הולך קבוע לשיעורים של הרב ובשלב כל שהוא הבנת שזה לא לרמה שלך. אני צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקפצתם את האשכול הזה עכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אמר את זה כמו שצריך! פשוט התקשורת לוקחת דברים ומציגה אותם בצורה הכי טובה בשבילה.
אני מכיר מישהו שהיה בהפגנה נגד שחרור מחבלים וראיינו אותו. אז הוא דיבר ואמר שהוא נגד ושזה מפליא אותו שיש אנשים שאומרים: "צריך לשחרר מחבלים". קיצור לקחו את הקטע שהוא אומר שצריך לשחרר מחבלים ושמו רק את זה. שתבינו את רמת השקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() מה תראה לי את התיעוד? זה היה בטלויזיה, אתה חי בעולם אחר? מי שמאמין שהוא בן אדם חשוב שיקרא לו רב, מבחינתי הוא עובדיה יוסף וזהו.
אני למדתי לא מעט גמרא, משנה, הלכה, תנ"ך ומחשבת ישראל, אני לא מדבר מתוך בורות. אני די בטוח שאתה לא למדת מה שאני למדתי. אל תהיו סמרטוטים, הוא עשה מעשה לא במקום וזהו. אין סיבה להגן עליו בכל מחיר. יש לכם בתור בני אדם את הפריבילגיה להעביר בקורת, אל תוותרו עליה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|