|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כפיה דתית .. זה מה שהוא מנסה
הוא מנסה להגיד שכולם צריכים ללמד תורה ואף אחד לא ילחם לא נושמד
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אפשר להגיד משהו לא קשור? תודה!
דני יתום. למה דני יתום? דני לא יתום! הוא ח''כ! Xd ולנושא, בני זונות החרדים המסריחים האלה!!! סתםם..... מה שהתכוונתי להגיד זה שהוא פשוט מדבר שטויות והחרדים האלה רק הורסים! הם הולכים בצבא ומסיטים חיילים נגד המפקדים! אני לא מבין מה צריך אותם במדינה...יותר גרועים מהערבים באמא שלי...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה נותנים לזקו הקוקו הזה בַמה בכל פעם שיש לו "פניני חוכמה" לשתף עם שאר העם.
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() להרוג אנשים כאלו
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיעשו צנזורה כבר בתקשורות סעמק כמה זבל הם זורקים
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנעלו תפוסט דחוף
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי על זה בחדשות. דפק יציאה העובדיה הזה... ולא פעם ראשונה.
כל ההתחרדות הזאת היא התבדלות לא נורמלית. החרדים פשוט חיים בגטאות בתוך מדינת ישראל. הייתי יכול לפרט את כל מה שאני חושב עליהם, אבל אני אגיד רק את זה: יש להם בעיה. הם חיים בגלות על אדמת ציון. והחוק מגן עליהם, אני לא יודע אם לצערנו או למזלנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה יש לאמא שלכם ? למה שילד הולך לבצפר דתי זה כפיה דתית וכשהוא הולך לבצפר חילוני זה לא כפיה חילונית ?! חשבתם פעם על הכוונות שלהם ? לחשוב שהוא התכוון למשהו רע. אם מבחינתו אנשים מתים כי הם לא שומרים מצוות אז הוא בא לתקן, אבל לא. אתם תתפסו את זה ככפייה דתית. אם אני הייתי בא ואומר לכתב ערוץ 2 שאנשים מתים כי הם לא אוכלים שניצל לארוחת צהריים, זאת הייתה כפיה לאכול שניצל ?!?!?! גאדדאמט איזה עצבים הביאו לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() ציטוט:
אם תגיד את מה שהזכרת על השניצל, יצחקו עליך.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להעיף לו כאפה, יא מטומטם מי אתה שתגיד למה חיילים נהרגו, הם נרגו לשמור על חולארות כמוך, שלא עושים צבא ומשחקים בביצים בזמן שמישהו אחר נלחם וקורע את עצמו בשביל שאתה תוכל להביא ביד בלילה בשקט.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי בדיוק מה הוא אמר שמעתי על זה בדיוק ראיתי תקטע שהראו ציטוטים שלו שהוא התקפל... לא התכוונתי ככה התקשורת הראו ככה.. כל החארטה הזה
על הפנים אין יותר מדי מה להגיד
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגע שתאבד קרוב שלך, שיהיה חייל במקרה(לא שאני מאחל לך את זה חס וחלילה..), תאמין לי שהתגובה שרשמת פה תראה לך כל כך מבוזית. וכן מה שהוא אמר זה כפיה דתית אם הורים דתיים שכולים מתקשרים ושואלים אם אולי הבנים שלהם לא התפללו מספיק חזק. ובכלל, מה זה הזלזול הזה?, שתי בני דודים שלי נהרגו בצבא בזמן פעילות ושתיהם היו דתיים שומרי מצוות, אבל עזוב, למה ללכת רחוק זה היה לפני 5 שנים.. בוא נדבר על המלחמה האחרונה, על רועי קליין שמעת?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבת פעם על הכיוון ההפוך של כל מה שאומרים עליו "כפייה דתית" ? למשל ילד ובצפר כפיה דתית זה לשים ילד בבצפר דתי אבל ההפך לא ייחשב כפייה חילונית, למה ?! כפיה דתית להגיד אנשים מתים כי הם לא עושים מצוות אבל מכל מה שטומי לפיד אומר ואמר על החרדים לא עשו עניין כזה גדול אף פעם, למה ?! כפיה דתית זה ללמוד תנ"ך בבצפר אבל ללמוד שיעורי איכות הסביבה ואקולוגיה, מדעים, מתמטיקה ועוד זאת לא כפיה, למה ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי התקשורת מחפשת את הפליטות האלה,ולהכניס את השנאה הזאת כלפי הדתיים,זאת המטרה שלהם. ואני לא מצדיק את הרב,אני מכבד אותו והוא ענק אבל עם כל החכמה שלו הוא אמור לדעת את זה: נֹצֵר פִּיו, שֹׁמֵר נַפְשׁוֹ יפה שתיקה לחכמים שומר פיו ולשנו,שומר מצרות נפשו פשוט לשתוק,התורה מדברת על זה הרבה,ובלי קשר לתורה,זה צריך להיות כלל לחיים,פשוט לשתוק.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כבוד לרבנים לזה לא
למה הוא לא זעק שהיתה ההתנתקות ויצאה נגדה ?? ולמה הוא לא יצא נגד הסכמי אוסלו הוא ושס מפלגה של זונות כמה דתיים נהרגו במלחמה כמה דתיים נהרגים בתאונות דרכים והוא יודע בידיוק למה מהוא רצון האל
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה זלזול אתה רואה פה ? אתה צריך להבין שזו הדרך חיים של האנשים האלה. הם חיים בשביל להתפלל ולשבח, ומבחינתם מי שלא עושה את זה זה סיבה לדברים רעים שקוראים. איפ הצד החילוני פה ? יודע רק להאשים. אם חילוני היה בא לדתי ואומר לו, אפילו האיש החילוני הכי חשוב בארץ, "חיילים מתים בגלל שדתיים מתפללים", לא היו עושים עניין מזה. למה ? למה כל מילה של דתי חייבת להקפיץ איזה כתב ולהרים את זה לכל הארץ ? מבחינתו זו הסיבה למוות שלהם והוא לא חייב לך או לאף אחד כלום. זה לא שהוא אמר את זה בצורה מתוקשרת בכוונה, וגם אם כן, זו הדרך שלו וזכותו לחיות ככה. אם אני מחר קורא לכל החרידים להפוך לחילונים, אף אחד לא יעשה עניין ולא יגיד "כפייה חילונית". למה ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חח אתם יודעים לאיזה מסקנה הגעתי?
שנשבר הזיןןן מהדיונים האלה כבר,זה לא מוביל לשום מקום,אלא למה שהתקשורת מחפשת,להעביר את כולם לצד שלה,ושהעם ישנא את הדתיים,או את כל אלה שלא ניראים להם. אני לא אומר עכשיו מי צודק ומי לא,פשוט שינאת חינם יותר גרועה מכל דבר,וזה מה שנגרם מנושאים כאלה. אני פורש מהנושא,שכל אחד יעשה ככה,הפוסט יעלם,ונפסיק לריב כבר!,יש לנו מספיק צרות אנשים!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
|
![]() ציטוט:
ילדים חרדים פשוט כל-כך אומללים שהם אפילו לא יודעים את זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |