ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-08-07, 14:48   #1
יאיר
חבר מתחיל

ברירת מחדל איך האחוזי שומן אצלי?

איך אני יכול לדעת אם הגוף שלי נורמלי ומה אני צריך לעשות. אני בן 34 שוקל 84 קילו והגובה שלי הוא 1.80. איך אני בודק אחוזי שומן? כמה אני צריך להוריד? את האמת יש לי את רצועות שומן רק במותניים וזה משגע אותי. הבטן נורמלית רואים קצת קוביות. רק מה שמתסכל אותי זה המותניים. איך מוריד את השומן משם. תודה
יאיר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-07, 14:51   #2
cheque
חבר פעיל

אתה בן 34 , צא מהגישה של "רוצה רק קוביות", זוהי גישה ילדותית שלא מתאימה לגיל שלך.

לא ניתן להוריד שומן נקודתית. תצטרך לבצע פעילות אירובית, לבנות תפריט מתאים וכך תוריד באחוזי השומן בגוף שלך.

איך בודקים אחוזי שומן? כבר הסברתי היום שזה די מיותר אלא אם כן אתה מפתח גוף מקצועי (בכל מקרה לא לשלם כסף לבדוק אחוזי שומן, אם בחינם אז בכיף), אם זה כזה חשוב לך בצע חיפוש בפורום.
cheque מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-07, 14:54   #3
יאיר
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cheque
אתה בן 34 , צא מהגישה של "רוצה רק קוביות", זוהי גישה ילדותית שלא מתאימה לגיל שלך.

לא ניתן להוריד שומן נקודתית. תצטרך לבצע פעילות אירובית, לבנות תפריט מתאים וכך תוריד באחוזי השומן בגוף שלך.

איך בודקים אחוזי שומן? כבר הסברתי היום שזה די מיותר אלא אם כן אתה מפתח גוף מקצועי (בכל מקרה לא לשלם כסף לבדוק אחוזי שומן, אם בחינם אז בכיף), אם זה כזה חשוב לך בצע חיפוש בפורום.
הקוביות לא מעניינות אותי, אני פשוט נתתי דוגמא שבאזור הבטן השומן פחות מבמותניים.
יאיר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-07, 14:57   #4
jonathan
מנהל מקצועי

לכל אחד בגוף יש אזור שהשומן אוהב לשבת שם.
אם אתה רוצה להוריד אותו,תתאים לעצמך תפריט חיטוב ותעשה אירובי.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-07, 15:04   #5
shayetet13
חבר פעיל

אני יתן לך תשובה חד משמעית אתה רוצה להוריד באחוזי שומן זה נטו פעילות אירובית- כמו ריצה בעיקר , שחייה רכיבה על אופניים וכו'.. והמפתח העיקרי שלה מלבד תזונה שזה כנעט עיקרי זה גם ההתמדה שנקרא לה התמדת ברזל אחי גם אם אתה חושב שאתה לא רואה תוצאות זה אמור לכשל אותך אתה אמור להמשיך למרות הכל לא להפסיק להתמיד לרוץ לפחות מינימום של 3 פעמים בשבוע יום כן יום לא ריצה קלה של כ 20 דקות עד חצי שעה , אני יודע שאולי זה נשמע קצת קשה אתה לא חייב ישר להיכנס לזה לאט לאט , רק תתמיד שזה יהיה בראש סדר העדיפויות שלך ל4 חודשים הקרובים ואתה תראה תוצאות על תצפה להם פשוט תעשה זאת כמו רובוט מתוך אינסטינקט ותאמין לי שאתה תראה מה שתרצה לראות בבוא הזמן. ונקודתית לאיזור שאתה אמרת יש כמה תרגילים טובים שאתה יכול לשלב בנוסף לאירובי שאמרתי לך, :1- עמוד אם שני משקולות בצידי הגוף אחד בכל יד, ועכשיו רד אם משקולות ימין לצד ימין תחזור רד אם משקולות שמאל לצד שמאל וכך הלאה, תעשה כ 15 חזרות לכל צד תנוח דקה גג בין סיום 15 החזרות ותעשה זאת שוב 3 פעמים סך הכל לכל צד זה אחלה פיתרון בשבילך.
2-אימון אלכסונים שכב על הגב בריצפה קפל רגליים כמו שאתה עושה כפיפות בטן אך רק מרפק ימין לברך שמאל ולאחר מכן מרפק שמאל לברך ימין אחלה תרגיל.
מקווה שתיישם את זה כי זה הפיתרון בשבילך...
shayetet13 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא