|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה יש סיכוי להיפטר מגינו ע''י הורדת אחוזי שומן
זתומרת חיטוב ניסית את זה או שישר הלכת לרופא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחכות שהוא יעבור (אם אתה בגיל ההתבגרות) לעבור ניתוח ירידה באחוזי שומן לא תעזור... ג'ינו זה רקמת שד.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהייתי יותר קטן היו לי כמו גושים כאלה אבל הם נעלמו לי. חח יש מצב שהיה לי ג'ינו ולא ידעתי בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() שוקל 71
גובה 175 מתאמן מזה שנה וחצי ואחרי חיטוב וכן יש גינו, זה גינו, זה לא שיום אחד אמרתי "וואי יש לי גינו" אבל היתה לי בעיה עם האיזור של החזה ששם דווקא הצטבר שומן בחוסר פרופורציה לשאר הגוף החטוב. אני שוב חוזר אשמח לשמוע אנשים שמבינים בתחום ולא חובבנים. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אני עומד לעבור ניתוח בשבוע הבא כנראה,
בפורום יש 2 חברים שכבר עברו, אחד טרי , ואחד עבר את הניתוח לפני הרבה זמן יחסית.. חקרתי אודות הנושא המון, אולי מן הראוי שתפרסם את שם הרופא שאתה מתייעץ איתו? בן כמה אתה? מה המחיר שהוא רוצה לקחת לך? סתם כדי לקבל פרספקטיבה עליו .. ולעניין, אין שום סיכוי לדעת איך יראה הגוף ב100% לאחר הניתוח, באמת שאין. אם הוא הסביר לי אז יש אפילו סכנה, שהחזה יהיה קעור הכוונה למן מצב כזה "(" שהחזה נכנס קצת פנימה, זה קורה שהצלקות לא מתאחות טוב או בגלל טעות רפואית של הרופא וקשה מאוד לתקן את זה אחרי זה, צריך לחשוב על היתרונות והחסרונות שבניתוח כזה, אני כבר יודע מה אני מתכוון לעשות, ואני יעבור את הניתוח אני רק מחכה לתוצאות בדיקות ההורמונים שישללו בעיה הורמונלית (הפלסטיקאי שלח אותי..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() מי שעבר את ההניתוח האם הפלסטיקאי הראה לכם הדמיה?
וגבר.. משום מה לא מצליח לצרף אותך למסנגר שלי... שלחתי לך מייל |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|