|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי יותר מדי סטים אחי, חבל בחלוקה כזאתי לבצע כ"כ הרבה סטים לשרירים הקטנים. לדעתי תוריד סטים בבביספס וטרייספס, גם בכתפיים הייתי מוריד סט או שתיים.
הייתי באימון A מתחיל עם הרגליים במיוחד כשהתרגיל הראשון הוא סקוואט. עוד משהו שנראה לי שחבל שהרבה לא עושים זה לעבוד לפחות תרגיל אחד בכל קבוצת שרירים בחזרות גבוהות כמו 12-15. אני לומד בקורס מדריכי חדר כושר בשלוחה של וינגייט ומה שנאמר שם שבחזרות הנמוכות כמו 6-12 אתה מנצל רק 70 אחוז מיכולת השריר להתפתח, ועוד 30 אחוז בחזרות הגבוהות 15+. אז חבל לא לנצל את כל ה-100 אחוז. אני מציע שתנסה ליישם את מה שאמרתי בקשר לחזרות הגבוהות ותראה איך יילך. בהצלחה!
![]() |
#2 | |||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
15 חזרות זה יותר על סיבולת ועד 12 ניפוח כוח.. חח לדעתי קצת מדי על גב אפשר בסביבות ה18 על העליון ועוד 4 על התחתון.. ביטספס טריספס עד 12 סטים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון הוא עובד בחלוקה של AB אתה רוצה שיעשה 22 סטים לגב לאימון ? זה יוצא לו 44 סטים לשבוע, זה נראה לך הגיוני ? דבר שני היפרטרופיה(גדילה מסה שרירית) מתרחשבת ב-6 עד 20 חזרות, כך שגם ב-15 חזרות יש היפרטרופיה, אולי פחות מהחזרות הנמוכות, אבל יש וגם על החזרות הגבוהות צריך לעבוד אם רוצים אפקטיביות מקסימלית. דבר אחרון באימון אחד לא כדאי לעבור את ה-27 סטים .
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |