|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד על אחוז שומן מכובד.....
נקווה לטוב.... אור ביטון נראה דיי קטן ליד האנשים שהוא הצטלם איתם אבל... אין לי מושג איזה אנשים יש בקטגוריה שלו... מאור פשוט תותח! לפי דעתי יש לו עתיד בחו"ל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() עמית ספיר 70 ק"ג??????????????????????
בוא תסבירו לי איך הוא היה לפני מר ת"א 82 ק"ג על 5 אחוז היום הוא 70 ק"ג על 4-5 אחוז כלומר מה הוא שרף 11-12 ק"ג שריר נגיד ב3 שבועות- חודש?????????????? בואו תגידו לי איך מתחרה ברמה שלו יכול לשרוף כזאת כמות של שריר?????? אאותי לא עשו אתמול!!!!!!!! אני מכיר את אשר פריג. אני אומר לך שוב שנה שעברה אני רציתי להתחרות עד 70 ק"ג הייתי 69 וחצי ק"ג בשקילה הוא טען שאין לו גביעים עד 70 ק"ג ואז כתבו פה שגיא ירד ל65 ק"ג כמה נמוך הוא יכול לרדת. אני יודע את כל הגועל נפש מאוחרי האיגוד הזה שאשר מנהל, אני כבר 6 תחרויות מתחרה אצל אשר. ואין לי כלום אישי נגד עמית ספיר פשוט מגעיל כל הסיפור הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
אבל מה שכן סרגיי זבייב עלה עד 70?!? איך הוא עלה עד 70 נראה 80 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כנראה ששגיא לא שמע על דבר כזה שנקרא ייבוש... לפני מר תל אביב עמית בקושי עשה ייבוש, הוא השאיר את זה למר ישראל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טק טק טק טק טק כאילו מישהו מנסה להחדיר את איבר מינו לתוך האוזן שלי
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו הוא מנסה לזיין לך בשכל? XDD ------------------------------------------------------------- שמעו כל הכבוד לכל המתחרים וגלעד הדהים אותי עם הגודל שלו, דוגרי יש לו פוטנציאל אדיר ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהודעה הבאה שלו יהיה כתוב: "אבל הכל קומבינות אני לא יכול להבין את זה לא יכול להיות איך?! לא מבין, עמית ספיר? עד 70 ק"ג? איך איך איך?!!?!?"
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() טוב עמית ספיר שנה שעברה התחרה עד 75 השנה על 70 מה שנה הבאה עד 65
תהיו רציניים שום ייבוש ושוב בטיח זה ניקרא קומבינות אני שנה שעברה הייתי 69 וחצי ק"ג והתחרתי עד 65 כי אשר פריג לא לקח בחשבון שיש מתחרים גם עד 70 חאפר קצת וקולע!!!!!!!!! ייבוש מוציא עד 2 ק"ג נוזלים לא 12 ק"ג . כתוב בישראבודי בסרטיון ממש לפניי מר ת"א עמית ספיר 82 ק"ג על 5 אחוז שומן פתאום היום הוא 70 ק"ג הוא הגייע אין מצב, גם באיליפות העולם הוא מתחרה עד 75 לא עד 70. לא תצליחו לסלף את העובדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|