|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() שגיא,אז מה אם אתה רוצה להיות בריא וחטוב כל השנה?
כשבאים להתחרות השאיפה זה להיות מקום ראשון,שנינו יודעים שבלי מסה רצינית אתה לא תוכל לזכות בכלום גם עוד 10 שנים. אפשר גם לצבור מסה בלי חומרים,ובלי קריאטין.פשוט תאכל הרבה..! למרות..שלא יזיק לך כמה זריקות..עם השגחה רפואית ונטילה מקצועית,לא יקרה לך שום נזק(בעזרת ה' ![]() קיצר..אני לא רוצה לראות אותך על הבמה ללא עוד 10 קילו שריר נקי..הבנתוס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() יש קטגורייה השנה שנקראת הטוב החטוב, זה כמו פיטנס לנשים
מאוד מכובד מאוד שופי ומאוד מקצועי תתנו צאנס ותראו שיהייה רמה טובה גם בגוף החטוב-הטבעי איך שתקראו לזה אין לי שום כוונה לקחת זריקות לישבן מצטער אבל שום רופא בארץ עם הוא שפויי לא יתן לאדם בריא סטרואידים ואני גם לא יחפש רופא כזה. לא רוצה להתעסק עם תרופות שנועדו לטיפול באנשים חולים. קריאטין אחלה, אסקת חלבון אחלה,גלוטמין אחלה להתאמן חזק אחלה, לאכול בריא והרבה אחלה אבל סטרואידיםלא שווה בעניי את מחיר התהילה, ובניינו איזה תהילה יש למרי ישראל בארץ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
יש בטח תצוגות ראווה בשביל זה,תחרות זה בשביל להתחרות,פשוטו כמשמעו,אף אחד לא בא להתחרות בשביל סתם לזרוק את עצמו על הבמה.ועוד לשמוע את הסיבה שהוא עולה ככה סתם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() עיצוב אלעאק..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() אני עוש את המסימום מבחינתי
אני נהנה להתחרות וברור שאני רוצה מקום 1-2 אבל לא בכל מחיר לא מוכן לסכן תבריאות שלי בעתיד בשביל גביע וכן לפי דעתי מקום 4 בארץ עד 70 מאוד מכובד כי לא התחריתי נגד קונוסים אל נגד מתחרים חזקים ורמת הקטגוריה הייתה גבוה לילה טוב זסה בסה"ר מר ישראל לא מר עולם ולא מר אומיפייה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|