|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אני מתאמן כבר שנה וחצי פעמים בשבוע על הרגליים
ה4 ראשי וההמסטרינג בסדר גמור, התאומים זה הבעייה ברגל אני עובד חזק על התאומים 3 פעמים בשבוע פעם ביומיים והם משתפרים לאט לאט אבל משתפרים לא גוף למר ישראל עד 70????? אז איך לקחתי מקום 4 ב2006???? ועוד משהו אני מתחרה בגוף החטוב עד 1.75 מטר אז הגוף שלי מעבר למתאים למר ישראל בנאבאא |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תמונות ישנות?!
שגיא אז מה עשיתה כל הזמן הזה? לא יודע מה אתה חושב אבל בתמונות האלה אתה ניראה הרבה יותר גדול ומחוטב בצורא טובה יותר מאשר בתחרויות האחרונות שהתחרתה בהם ובכללי חלאס לדבר שטויות ולבלבל את המוח על חומרים תן מסה טובה אם קריאטין ותוספים כאלה ואתה יודע שאתה תגיע לתוצאה יפה אם תשקיע יום טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות האלו אתה נראה הרבה יותר טוב מהתמונות ששמת בהתחלה
וותחיל כבר מסה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() כל הכבוד שגיא.
דרך אגב, מקום רביעי מתוך כמה שעמדו על הבמה? בהצלחה השנה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() כי לא נימאס לו להשמיץ סטרואידים ואנשים שלוקחים אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() אז שוב אני נאלץ לדייק בעובדות
רק ב5-6 שנים האחרונות אני משקיע הכל בפיתוח גוף מבחינת זמן וכסף לפניי זה למדתי 5 שנים, 4 שנים קדם הנדסאים פלוס הנדסאים תע"נ ועוד שנה מדריך חדר כושר לא היה לי את הזמן ואת הכסף להשקיע כמו היום וגם את הידע. אז זה נכון שאני מתאמן 13 שנה אבל רק 5-6 שנים באתר באתר מקצועי!!!!!!! אני לא נגד סטורואידים שכל אחד יעשה את השיקול שלו אם זה כדי בקטע של הבריאות לעומת הגביע, אני פשוט לא רואה את עצמי גם בבוקר ודוחף לעצמי מחט לתחת, מצטער אבל אני כנראה יותר מדיי שפוי. במר ישראל החטוב יותר חשוב להם לראות חיטובים עיצוב אסטטיקה הופעה יפה על הבמה והם מראש יודעים שפה מתחרים ספורטאים שפויים שלא בקטע של סטרואידים והורמוני גדילה זה מה שאמר לי אמנון גאון, זה כמו שיהייה השנה פיתוח גוף לבנות ופיטנס לבנות, אותו דבר לגברים זה בעצם קטגוריית פיטנס. אני מצרף פה לינק לגליית התמונות שלי שתראו תמונות מהתקופה האחרונה חיטוב ועיצוב ברמה מאוד גבוה, אם ניקח את התחרות הראשונה שלי לפניי 5 שנים ונשווה ביחסז למר ת"א או למר ישראל ב2006 בחיפה זה הבדל של שמיים וארץ, רק מי שעוקב אחרי התחום המון שנים עוד מהתקופה הזאת באמת יודע עד כמה השתפרתי. תודה על המחמאות לגביי הגוף, זה עבודה קשה יום יומית , אימונים קשים תוספי מזון ותזונה נכונה, משהו טבעי שפוי שהרבה מתאמנים בהחלט יכולים לשאוף אליו, אני בטוח שיש פה גם מתאמנים יותר גדולים ממני ואחלה אין לי בעיה עם זה אני דווקא יודע לפרגן!!!!!! מזה משנה נגד כמה התחריתי , היינו 7 מתחרים טובים חטובים מעוצבים ויבשים עד 70 ק"ג בחיפה ב2006 , ניגרי אופיר בכר יוסי מזרחי אני עומר לנדאו ועוד 2 קרחים שגיל הכין וכולנו היינו טובים והייתה קטגוריה חזקה, ואני רוצה לצרף שאם ניקח אחד אחד מתוך ה7 שהתחרו עד 70 רובכם יכולים בהחלט לשאוף להגיע לכזה גוף. וצריך לזכור שתחרויות זה מספר פעמים בשנה בשביל הסםורט ובשביל הכייף אבל הרווח האמיתי שיש לי גוף ספורטיבי ומעוצב ושרירי כל השנה, מה גם שזה בריא ואני גם בכושר אירובי טוב ואוכל בריא, בריאות זה לא פחות חשוב מאשר גביע. ושוב תקחו תתחרויות בפורופורציות זה עדין מר ישראל ולא מר אולמפיה, לא שאני מזלזל אבל מפלצות כמו שאלי האנה רוצה לראות ושגם אני רוצה לראות זה במר עולם ובמר אולימפיה. מי שרוה לראות כדורגל ברמה גבוה לא יבוא לראות משחק בארץ אלה ילך לראות את בארסה או את מנצסטר יונייטד . אבל מה שכן הרמה בארץ בפיתוח גוף בשנים האחרונות רק עולה ומצפה לנו תחרויות מעניינות השנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין למה אתה מצפה? כל המתחרים במר ישראל נכנסים חזק לתקופות של מאסה ואוף סיזן כשהם מחליטים להתחרות אז הם עושים את החיטוב ואת שאר הדברים.. אתה כל השנה נשאר חטוב אז איך אתה רוצה להגיע למקום טוב? ואתה גם מצפה מאנשים פה ובמקומות אחרים שיאריכו אותך על זה שהתחרית בכל תחרות שהייתה עד עכשיו, מה יקרה אם תיקח הפסקה של שנתיים ותיתן במאסה כראוי, אני בטוח שאתה תגדל והרבה אם וכאשר תעשה את מה ששאר המתחרים עושים.. אבל אתה עושה את הגרוע מכל, נשאר חטוב כל השנה, מתחרה בכל תחרות שיוצאת לדרך.. מה יש לך? תעשה הפסקה של שנתיים תן במאסה ותחזור שור לבמה ותאמין לי שהחיטוב שלך לא ייהרס וכלום לא יקרה לך אם תיקח שנתיים מאסה.. מה שגם מעצבן זה שאתה בא כל שנה אותו גודל אותו משקל, ובזמן הזה המתחרים האחרים באים גדולים יותר מהשנה הקודמת ענקיים יותר ממך זה בטוח, ותשאל למה? כי להם יש שכל, הם נכנסו לתקופת מאסה הפציצו כמו שצריך ואז חיטבו ועלו על הבמה כמו גדולים.. ואחר כך מתבכיין שלא קיבלת מקום טוב, שבאת הכי חטוב וכו' כך את מה שאמרתי בביקורת בונה, ואל תתנשא בזה שאתה המון שנים בענף הזה ועל כך שהתחרית 300 פעם בתחרויות.. כך את זה כביקורת בונהההההההה!! ![]() בהצלחה בהמשך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=HammEr-StriKe]אז שאני אבין, מקום 4 זה השאיפה הסופית שלך? אז עשית מעצמך בדיחה, סלח לי..
אני לא מבין למה אתה מצפה? כל המתחרים במר ישראל נכנסים חזק לתקופות של מאסה ואוף סיזן כשהם מחליטים להתחרות אז הם עושים את החיטוב ואת שאר הדברים.. אתה כל השנה נשאר חטוב אז איך אתה רוצה להגיע למקום טוב? ואתה גם מצפה מאנשים פה ובמקומות אחרים שיאריכו אותך על זה שהתחרית בכל תחרות שהייתה עד עכשיו, מה יקרה אם תיקח הפסקה של שנתיים ותיתן במאסה כראוי, אני בטוח שאתה תגדל והרבה אם וכאשר תעשה את מה ששאר המתחרים עושים.. אבל אתה עושה את הגרוע מכל, נשאר חטוב כל השנה, מתחרה בכל תחרות שיוצאת לדרך.. מה יש לך? תעשה הפסקה של שנתיים תן במאסה ותחזור שור לבמה ותאמין לי שהחיטוב שלך לא ייהרס וכלום לא יקרה לך אם תיקח שנתיים מאסה.. מה שגם מעצבן זה שאתה בא כל שנה אותו גודל אותו משקל, ובזמן הזה המתחרים האחרים באים גדולים יותר מהשנה הקודמת ענקיים יותר ממך זה בטוח, ותשאל למה? כי להם יש שכל, הם נכנסו לתקופת מאסה הפציצו כמו שצריך ואז חיטבו ועלו על הבמה כמו גדולים.. ואחר כך מתבכיין שלא קיבלת מקום טוב, שבאת הכי חטוב וכו' __________________________________________________ ________________ צודק במאה אחוז! אתה באמת בא כל השנה על אותו משקל אחוז שומן לא מתקדם מה נראה לך שפתאום היה לך מזל ותיקח מקום 1?? לא ילך ככה אולי אתה לא רוצה להשקיע ולהשתשמש בחומרים גם אני ממש בעד אבל תיקח שנה שנתיים מאסה כדי להשתפר ולשאוף קדימה! ולא יקרה כלום אם תיקח שנתיים מסה ואחר כך תחטב רק תהיה מרוצה מהתוצאות יותר! ואגב להתחרות כמה פעמים בשנה זה גם לא הכי בריא שאתה נכנס לתקופת יבוש! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|