ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-08-07, 12:56   #11
sagi28
מושעה

ברירת מחדל תגובה

אלייאב אני בדעהה שלך
מפיצות המבורגרים שווראמות וגלידות רק משמינים
זה לא אוכל מזין לבנות איתו שרירים
צריך לאכול בריא כל 2-3 שעות כ 400 קלוריות כפול 6 ארוחות ביום ואז גדלים בשריר ולא סתם בשומן.
בלי סטרואידים והורמוני גדילה מעלים בשנה 4-5 ק"ג שרירי נקי אז כל שאומר לכם שהוא העלה 20 ק"ג במשקל בשנה נגיד אז או שהוא על סטרואידים והורמוני גדילה או שרוב מה שהוא העלה זה שומן.
שומן שנאגר מאוד קשה להוריד אותי, ולמה להתחיל דיאטה לקיץ מ17 אחוז שומן ואז להגיע ל8-9 כדי להיראות טוב בחם ולא להיות 11-12 ואז לרדת ל8-9 ככה ניראים יותר טוב כל השנה ויוצר קל לרדת בקיץ.
אלייב כרגע לא מתחרה והוא רוצה להיראות טוב כל השנה לא עם אחוזי שומן גבוה ועם עודפי נוזלים אז תכבדו את הדעה והרצון שלו.
המפתחי גוף הרציניים לא עולים מעבר ל13 אחוז כי יש להם הופעות, ואל תשכחו שעם חומרים איכותיים הם עולים יותר נקי ויוצתר קל להם להוריד לקאת תחרות.
פשוט מגעיל איך שלי פריסט ניראה באוף סיזן הוא מפסיד ככה הרבה פרסומות והרבה הופעות אורח, הוא מצליח לרדת אחרי דיאטה קשה של 3 חודשים לפחות עם חומרים חזקים.
בואו צראו לי מאמר שמוכיח שמגלידה שווראצה עוגה וכל גאנק אחר גדלים בשרירים ולא סתם מעלים שומן, וזה אוכל איכותי לפיתוח גוף???????
sagi28 מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא