|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הציון העובר המינימלי במבחן עיוני הוא 70 ובמבחן מעשי 80.
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() רק אצלי יש מדריכים אחלה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני למזלי לפחות יש לי את רן כשה צריך אותו :):):):)
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה אתם מתפלאים? זה הרי בכל תחום כמעט ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() למדריכים פה שעברו את הקורס בוינגייט..
כמה עולה לעשות את הקורס ומהו בערך השכר הממוצע של מדריך בחדר כושר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מכת מדריכים
![]()
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אצלנו (Go-Active אשדוד) כל המדריכים מבינים חוץ מ-2 מדריכות שלא יודעות ממש הרבה
וגם יש לנו מדריך ומדירכה שהם גם יועצי תזונה דיברתי עם המדריכה שהיא יועצת תזונה היום ויש לה הרבה ידע |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו מדריך אחד סוס , שמתכוון ללכת למר ישראל, כל השאר חרא.
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי השכר הממוצע- זה טיפה מעל המינימום- משמע בין 21-25 ש"ח לשעה. נדיר שזה יותר מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ציטוט:
הציון העובר בכל מבחן הוא 55 ולא 70 ובטח לא 80 אני לא יודע מאיפה הבאת את זה סיימתי קורס באוניברסיטת תל אביב ממש עכשיו ושאלוהים ישמור איזה אנשים באים לעשות את הקורס הזה, וזה בגלל שווינגייט זה מסחטת כסף שלא מעניין אותם מי עובר אלה העיקר שמשלמים להם אז ככה המדריכים נראים בדיוק בהתאם. אנשים שלא התאמנו בחיים שלהם ולא יודעים מה זה משקולת מתלהבים שהם מדריכים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() חברה 55 בוודאות!!!!
קודם כל ככה אני בקשר טוב עם יאיר להב שהוא אחרי על הקורס שהוא אמר 55 עובר! בתחלית הקורס ממש עשו לנו נאום פיתחה ואמרו לנו את הכללים ואמרו ציון עובר 55 לא יותר לא פחות ועוד משהו בחיים לא יכול להיות 70 :):):):) אולי איזה 5-6 תלמידים מקבלים את הציונים האלה אז ככה שבחיים לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() יש להם שלוחה באוניברסיטת תל אביב שבדיוק עכשיו הולכת להיסגר ולהיקרא "שיאים"
שזה יהיה גוף חדש שלא קשור לווינגייט יותר אני עשיתי את הקורס האחרון שתכלס שייך לווינגייט אז התעודה שלי תהיה מדריך מוסמך של ווינגייט מה שהיה עד היום זה אותו דבר ווינגייט בנתניה או השלוחה, מעכשיו זה ישתנה ובשביל תעודה של ווינגייט יצטרכו לנסוע עד לשם בלי שלוחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראמסי מסכים איתכם באמת יש שמה בנות שלא מבינות כלום בחיים שלהם לא החיזקו משוקלת ולא יודעים איפה זה UPPER PECTORLIS ויחזיקו בציון עובר אבל מה שעוד יותר מעצבן זה שהמרצאה שלנו לאנטומיה וואלה מזה חרמןןןןןןן העביר מישהי רק על המראה שלה חחחחחחחחחחח ו ![]() לא ראיתם כזה חרמן יוצא באמצע שיוער להביא ביד עלהן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יוני וגאן מאן, סליחה אני התבלבלתי, ציון עובר בעיוני היה אצלנו 60 (למעט אימון קטינים והמבחן העיוני הסופי, בהם הציון העובר הוא 70), במבחן המעשי ציון עובר 70.
אין לי מושג למה אצלכם היה אחרת, גם הרמה אצלנו היתה די קשה, שרבים מהאנשים בקורס התלוננו שמאוד קשה להם החומר, והרכזת קורסים של וינגייט בכבודה ובעצמה היתה צריכה לבוא ולהסביר למה הרמה קשה (אני לא מהמתלוננים :-) בכל אופן אני לא ממציא את המספרים האלה, אם תרצו אני אסרוק לכם את הדף שבוא כתוב מה שאמרתי לגבי רף הציונים.
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו שלושה מאמנין בחדר כושר... אני נותן אמון מיוחד רק באחד מהם למרות שגם השניים האחרים לא רעים... פשוט כשהגעתי אז הוא עשה איתי את החפיפה הראשונה (אי אש בכיתה י'...) ואני רגיל אליו... אבל כל דבר שאני עושה אני מדבר עם עוד אנשים ועם עוד מדריכים...
למרות שהוא לא ממליץ לי לעבור לab...
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() יש מאמנים טיפשים אבל לא כולם! צריך ללמוד למי לפנות..
וגם אל תשכח שהידע של הרבה פה מורכב מהרבה שמועות ומאט עובדות הוא למד בוינגט או מקום דומה, הדברים הבסיסים שהוא אומר בדר"כ הכי אמינים
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי אני מפחד לבקש מהמדריכים שילמדו אותי דדליפט
בלי הנחייה אני בחיים לא יעשה אבל עם הנחיה כמו שלהם אני מפחד אז בנתציים אני לא עושה :\
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|