|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
WOW!!! תראו מי הגיב כאן!!! ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי, אם אין לך מוטיבציה, ואתה לא רוצה את זה - תוותר ותעשה בצבא משהו אחר.
אני עד לפני שנה ממש ממש רציתי להצטרף לשייטת 13, אבל ממש! גם אני הייתי עושה ריצות, נכנסתי לאתר של חיל הים, הייתי נכנס לפורומים של אנשים שעברו גיבושים ראיתי סרטונים, מה לא! בן דוד שלי התגייס לשייטת 13 בתור החובש שלהם, הוא סיפר לי כמה סיפורים והוא ניפץ לי את המוטיבציה, תמיד חשבתי שהשייטת זה העילית של העילית, ומתברר שממש זה לא ככה. אז החלטתי לוותר, וזהו חושב שבאמת אם אתה לא רוצה את זה - תוותר על זה. שורה תחתונה - אני חושב שכל אחד צריך לשרת בצבא ולתת את ה-3 שנים שלו למדינה כמו כל אחד אחר שהוא אזרח במדינה, אני שונא אנשים שמשתמטים מהצבא. אבל, אני חושב שכל אחד יכול לבחור איך הוא יעביר את ה-3 שנים האלה, כל עוד הוא באמת תורם למדינה בדרך זו או אחרת.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() במידה ואני בא לקב"ן אחרי שירות קרבי ואומר לו שמע אני שבוז הן מבחינה פיסית והן מבחינה מנטלית, האם יש התחשבות כלשהי? או שיש תגובה של "צבא זה לא אמור להיות כיף"?
אני פשוט לא מבין איך אפשר להשאיר מישהו עם תפקיד כ"כ חשוב על הכתפיים [אדם שחיי אדם תלויים בו] שפשוט לא רוצה לעשות את התפקיד הזה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() כמוני כמוך אחי.. גמני עם פרופיל 72 ועם מסמכים להעלות את הפרופיל וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות. הרבה חברים טובים שלי התגייסו כבר לקרבי לכפיר וצנחנים והיום חשבתי שאם לא יתנו לי דח"ש לנובמבר לעבור גיבוש שני של צנחנים אני אלך חזק על עוקץ או גולני במטרה להגיע לאגוז. ההבדל ביננו שלי יש מוטביציה..גם לך הייתה אבל משום מה הכול ירד לך אבל תסתכל על הדברים ככה-
קרבי זה קודם כל כבוד אתה יכול ללכת ברחוב בראש מורם בידיעה שאתה לוחם בשביל הארץ שלך..מגן על המשפחה והחברים שלך. דבר שני קרבי מכין אותך מצויין לחיים הפרטיים שלך..אתה הופך ליותר עצמאי יותר מחונך אתה לומד להסתדר עם דברים. דבר שלישי שלדעתי הכי מושך אותי לקרבי- זו חוויה. במקום ללכת ולפתוח ממטרות 3 שנים אתה יכול לעשות פעילויות מעניינות כלוחם, דברים שאחרים לא זוכים להם. ודבר רביעי אם אתה באמת מורעל (חבר שלי אמר לי שאומרים מורהל וזה ראשי תיבות של מוחדרת רוח הלחימה אבל זה די הזוי) אתה יכול להתקדם בדרג הצבאי ולהיות קצין. משהו שיכול לעזור לך אחרי זה בעבודות שתחפש כי יש לך כושר ניהול ופיקוד על אנשים. אבל כמו שאמרת אם שום דבר מהדברים האלה לא מעלה לך את המוטיבציה באמת עדיף שלא תתגייס לקרבי כי כל האימונים והתנאים הקשים ישברו אותך לגמרי וקרו כבר מקרים שחיילים התאבדו כי הם לא עמדו בלחץ. אז קח את הזמן תחשוב ותראה באמת מה אתה רוצה.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() קשה שלא להתייחס לנקודה שצריך לעשות צבא כי צריך מישהו שיגן עליך כי זאת כל המטרה של הצבא.
יש הרבה בצבא שלא נראים לאנשים. יש הרבה תלונות ואני לא חושב שיש מישהו שזה מתאים לו ב-100%... אבל אתה לא אמור לאהוב את עצמך. אתה אמור לאהוב את הצבא למרות כל הפגמים שלו. תנסה לעשות את ה-100% שלך לא בשבילך, אלא בשביל המדינה שלך. אני יודע שהמדינה מסריחה וכל זה אבל אנחנו עדיין חיים פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מושעה
|
![]() P-a-n-1-c אני יודע שבפרטי ביקשת ממני להגיב פה..אבל אני לא ירשום את כל מה שיש לי בראש.אני יגיד לך רק..
תעשה מה שאתה חושב לנכון וזהו.תעשה חושבים ותסים ניקודה. *אתה יודע שאני רק קרבי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לך לתותחנים זה קרבי אבל אין לך סיכון ממשי אל תשתמט ואל תוריד פרופיל!
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() פניק היום מי שלא רוצה לעשות קרבי לא עושה נקודה!
לך לקבן בלשכת גיוס שלך ותגיד לו שאתה לא יכול לישון במיטה אחרת חוץ משלך שאתה צריך לפרנס תהורים שלא יודע מה בקיצור הוא יוריד לך את הפרופיל ל45 ואז תהיה ג'ובניק שחושב שהוא מבזבז את הזמן שלו אבל קרבי גם לא בא לו :-) בכל מקרה שיהיה בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כמובן שאתה צריך להחליט, אז אני אומר שוואלה-להיות ג'ובניק זה חיים קלים, בטוחים ולפעמים אפילו מתגמלים (במקרה שהנסיון המקצועי שלך מבוקש אח"כ בחברות אזרחיות). אבל תחשוב על מה אתה מדבר פה-אתה מדבר פה על 3 שנים. כמה זמן אתה מתכנן לחיות? 80? (אני מניח שבגלל התקדמות הרפואה זה יהיה יותר) תחשוב שהצבא זה בסה"כ 3 שנים מתוך ה80. פחות מ4% מהחיים שלך. אז לפתוח ממטרות, להיות מול מחשב, למלא טפסים וכדומה אתה יכול לעשות במשך כל החיים שלך-אף אחד לא ייקח ממך את זה. אבל להיות לוחם, וכל מה שכרוך בזה-החוויות, הסכנות, הנסיון לחיים (שאתה יודע שקטן עליך כי היית במצבים הרבה יותר גרועים, ואכלת חרא יותר מסריח וישנת (אם בכלל) בתנאים יותר גרועים) שאותם אפשר להשיג בשרות קרבי-אי אפשר להשיג בשום מקום אחר בכל החיים שלך!!!
אני לא מעודד אף אחד ללכת לקרבי או ללכת להיות ג'ובניק. אתה מתלבט בין קרבי לבין ג'ובניק. אם תלך לקרבי-יש סיכוי שתתקבל ליחידת החלומות שלך, ואם תלך להיות ג'ובניק- אתה פשוט תעביר את ה3 שנים שרות שלך בתנאים נוחים יותר, זה הכל. אתה לא תרוויח שום דבר חוץ מזה. הבנתי שאם ג'ובניק אז אתה רוצה לעתודה-תואר אתה תוכל לעשות גם אחרי השרות, כמו שעושים רוב האנשים.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שלי,שכל הזמן רציתי להיות ג'ובניק,ובסוף גם הייתי כזה.
מה שאני יכול להגיד לך שאני מאוד מצטער שהייתי ג'ובניק ואם הייתי יכול לשנות לא הייתי חושב פעמים והולך להכי קרבי שאני יכול! בהצלחה לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא צריח לחרוג מנושא הפוסט* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך תעודה של 3 שנים מלאה! + אין מילואים מה צריך יותר מזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם אם תתחיל בסופו של דבר טירונות קרבית זה לא סוף דבר. יש מספיק חבר'ה בתחילת הטירונות שמבינים שזה לא בשבילם, תראה חוסר מוטיבציה בשיחות עם המפקדים, תראה שבוז (מה שלא תתקשה לעשות), אל תעשה בעיות משעמת תהיה פשוט חייל גרוע (לא מקצועי, חסר ביטחון, מרים ידיים בקלות ובשפת קציני צה"ל "ויתור עצמי") ותדאג להזכיר למפקדים שלך כמה אתה לא רוצה להיות שם. אם יתמזל מזלך תמצא את עצמך עוד בסיום הטרום במחלקת ת"ל (תומכי לחימה) והטריונות שלך תדמה יותר לשכונה, במקרה שלא תשובץ מההתחלה בת"ל תמשיך באותה התנהגות ובסופו של דבר לאחר בערך חודש ישלפו אותך בפתאומיות ויודיעו לך שאתה מצטרף לת"ל ומסיים את הטירונות. משם יש לך שתי אפשרויות לצאת לתפקיד עורפי בחטיבה או אם יתמזל מזלך להיפלט למז"י, ואם הגעת למז"י השמיים הם הגבול.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|