|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ כל דבר החל מפיתוח גוף דרך ברייקדאנס והיפ הופ וכלה בספרות המאה ה15 ומדע בדיוני.
|
![]() תפסיקו לערב אותי בויכוחים, טוב?
![]() דרך אגב עומרי, האמת שמשה צודק כשהגברתי את התדירות של העבודה על הידיים הם באמת גדלו, וממש טוב...הבייספס שלי גדל באיזה סנטימטר החודש ועכשיו אני עומד על 38 בערך, שזה די יפה בהתחשב בעובדה שלפני חודשיים הידיים היו 36. חוץ מזה עומרי כל הדתות אמיתיות, זה הכל עניין של דרך חיים. בני אדם אינטליגנטים מאופקים שאוהבים ימצאו את הנצרות כדרך הטובה ביותר לחיות את חייהם. בן אדם אדם אימפולסיבי ואגרסיבי שחושב שמגיע לו הכל ימצא את היהדות כדרך החיים הטובה ביותר (גם דתיים וגם חילוניים דרך אגב) בני אדם רגועים מטבעם אופטימיים בנוגע לעתידם בכל התחומים ימצאו את הבודהיזם כדת שמובילה אותם על הרוגע והאושר. כל אותם אנשים לא יתווכחו עם "נציגי הדת שלהם", ויקבלו כל פיסת הסיטוריה של אבותיהם בצורה עיוורת, בלת ברירה ובאופן מושלם, וזה היופי בדתות. דת זה מעבר ל"מה את מאמין", זה דרך חיים (לא הזכרתי ערבים כי הם לא בני אדם) אני סתם אתן דוגמא, אני בטוח ב99% ש100 הקרובות תקום דת חדשה שדגולתה היא קירבה לכדור הארץ ולאיכות הסביבה, מופיעים סימנים בדמות מנהיגים חברתיים שמקבלים תשמות לב מהציבור דווקא בגלל הדעות הקיצוניות יחסית שלהם בנוגע לחיים על פני כדור הארץ והיחס לאיכות הסביבה. תבינו, דת לא מקבלים, דת לוקחים (או מקבלים בלת ברירה) - לפי התנ"ך שרה בעולמנו תוהו, לכן אלוהים הציג בפני אברהם את הדת החדשה. לאחר מכן העם היה מפולג והיה צורך ב"שוק" שישנה הכל, קם ישו ולקח את כל הקופה ב60 לספירה היה כאוס בעירו של מומחד שהחליט להקים דת חדשה שתקרב את כל העולם (זאת הדת הכי מעפנה, הכי ישנה ואם תרצו אני אספר לכם גם איך נכתב הקוראן, זה סיפור יפה דווקא, סתם אני אציין שיהודי כתב אותו) מנהיגים קמים כצורך של העם להנהגה ולא להיפך, הכל עניין של תיזמון. דרך אגב כמו שאתם יודעים הייתה בהיסטוריה שלנו גם מעין "מיני דת" שתמכה בעיסוק בגוף כדרך חיים...הרומים וההלניזם. כבוד ללכת להתאמן, אז אנשים היו מבינים עניין. בקיצור (ובלי קשר) תעשו מה שנראה לכם מתאים, ניסוי וטעייה זה שם המשחק. אל תתיחסו לשטויות שרשמתי פה, שביזות של לפני גיוס. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|