|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רק אל תהפוך את זה למקור חלבון תמידי
אתה בטח יודע שזה לא בריא..
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אם הם לא היום מורחים נניח בשמן את הלאפה אז זה היה יכול להיות אחלה מנה שווארמה+לאפה לא?
__________________
![]() ![]() Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
![]() ![]() Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לזה שזה בתנור , אם הם לא מורחים את זה בשמן העמוד הזה לא היה עומד בכלל הרי איך עושים עמוד שווארמה? לוקחים חותכים את הבצל בצורה של שניצלים ובונים מגדל של 100 קילו בשר ושמים על ה"תנור" הזה.. ובין לבין שמים שומן כבש קיצר את תולדות השווארמיות למדתי על בשרי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|