|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל אני רוצה לומר כמה התרשמתי מכמה מהחבר'ה ובעיקר נאור כמובן. כולם היו ברמה טובה, וניכר שיפור משמעותי משנים קודמות אצל רוב המתחרים - בעיקר כמדובר בסה"כ על מר תל אביב ולא ה MONEY TIME.
דבר שני , זה ממש לא רלוונטי מי עשה איזה סייקל. נכון שמי שקפץ למים עמוקים , נמצא במצב שונה ממי שעושה סייקלים בסיסיים עם כמויות הגיוניות , אבל זו החלטה אינדבדואלית. הקטע הוא שרוב המתחרים בארץ לא הולכים לעשות סייקלים משוגעים בשום שלב שהוא, אז כל הכבוד לו לפחות על האומץ. דבר שלישי, אני לא מבין למה לגבש דיעה שלילית ברמה האישית על הניגרי - הוא בהחלט איש נחמד ונעים. אפשר שלא להסכים, גם אני מחזיק בדיעות שונות בחלק מהנושאים... אבל צריכים לקחת הכל בפרופרציות. סה"כ יש כאן קהילה והוא אחד מעמודי התווך - אחד מאלו שתרמו ביותר . עריכה: אני לא מתכוון להתערב בריב הפרטי הזה, אבל שוב - שווה להכיר בנאדם ברמה האישית, ללחוץ לו את היד באירוע ולדבר איתו שתי מילים - זה משהו שונה לגמרי מלהכיר מישהו לפי מה שהוא כתב באינטרנט, מה ששמעת עליו ועוד אלף ואחת דברים מסביב... my 2cc
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|