|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
נפיחון
|
![]() אף אחד לא מושלם יש מסיונרים כאלה ויש מסיונרים כאלה.זה כמו שיש דוסים כאלה ויש דוסים כאלה.מה אכפת לכם בכלל.כל אחד יאמין במי שהוא רוצה.אם אתם הולכים על פי התנך,אז למה אתם לא מקיימים את המצווה "ואהבתה לרעך כמוך"? הרי אתם אמורים לאהוב כל אדם כפי שהוא לא משנה מה הדת,גזע,ומין.כל אחד יבחר באמונה שלו!
אגב,שף,לא אמרתה משהו במדויק.אף אחד לא יודע מתי המשיח יבוא. דבר איתי במסאן אם יש לך : igor06@012.net.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב-כתוב בגמרא מתי המשיח יבוא,זה לא ממש מדוייק,אבל כתוב על התקופה שתהיה לפני שהוא יבוא,והכל מוסבר יפה.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משיח לא בא...........
משיח גם לא מטלפן .......... אסור לחשב את הקץ ... וזה אחת הבעיות בנצרות שהם מדברים יותר מידי על סוף העולם ולא חיים תחיים תראו את הרמב''ם את הרמב''ן את כל חכמי ישראל תראו כולם היו גדולים בתורה וכולם האמינו במשיח אבל חיו תחיים היו רופאים גדולים , ניצלו את הידע לטובת האנושות ולא שמרו הכל בכנסיות , וברומא כמו "החכמים" הנוצרים מעניין שכולם במקור הם מהתורה שלנו רק שפתאום הם החליטו שהם חכמים גדולים ומסוגלים להטיף לדת משלהם .... המוסלמים המקורים האמינו בתנ''ך ומשם "ניסו לשפר" ככה גם הנוצרים כתבו ספר "משופר" לתנך ... בעצם מקימי הדת הזו הם בעצם חשבו את עצמם גדולים מספיק כדי לאצת נגד המקור .... והשתמשו בדרכים של אלימות להמירת דת לאחרים , בעוד שביהדות יש תנאים מאד מאד נוקשים , ובכל זאת שרדנו מעניין למה
![]() |
#24 |
נפיחון
|
![]() נערך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]()
![]() |
#26 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אנטון, מתי אתה איגור, נרזנוי וכל החברים שלך לוקחים אלות ונכנסים להם במוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בא ומטיף לנו אם הפיטגמים שלנו ואז שמישהו טורח לתת לך תגובה לגבי הפיתגמים שלנו והתורה שלנו והדברים שאנחנו מאמנים בהם אתה בא אם התגובה המזלזלת הזאתי ? אתה לא שווה יריקה יא מיסיונר אפס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה איתכם אבל אני נישבעתי לגבי דבר אחד שהיום למשל אני עדיין קטן קטנציק שאף אחד לא שם עליו זיין ולא ממש מיתחשבים בדעה שלו אבל אני נישבעתי שיום אחד שאני יוכל לעשות משהו אני לא ישב בצד ויראה אנשים טובים וחפים מפשע מהעם שלי נירצחים או אנשים שוטפים לאנשים מעם שלי את המוח יום יבוא ואני לא ישב בצד ויגיד מה יכולתי לעשות אני יפעל יום אחד והיום הזה לא רחוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() אני רואה את הסרטונים האלה ופשוט אומר לעצמי זה מדהים כמה שאנשים היום מטומטמים!!!
וגם כן המסיונרים האלה יאלה נאצים קטנים שמנסים לדחוף אנשים בכוח לדת וב"איומי דת" |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() מה יש לך? לא מזלזל בשום דבר אני בעד התורה מה אתה מתנפל עלי.ואתה צודק אני לא שווה יריקה חח.בכל אופן ZIDAN סליחה עם פגעתי בך. אני אעשה עריכה. נ.ב ואני לא מסיונר :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() @נייטוולף , מה זה כל המוניטין הזה כמה יש לך 1000?
@סוזוקי , כן אה? איזה מעצבן זה שנגד היהדות כולם יוצאים חופשי , ואותם אנשים מצדדים בכתות שונות ובאיסלאם כחופש דת או לא יודע מה , נראה לי שהם פשוט מחזיקים מהם פוסטר בויז.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|