|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאניק, כמו שאמר טוב שלי, כשהוא עלה מצ'כיה, כשצחקו לו על העברית: "אני בטוח שהעברית שלי הרבה יותר טובה מהצ'כית שלך".
אז אני בטוח שהעברית של ביגבאג, ואני דיברתי איתו פנים אל פנים, יש לו עברית מושלמת ואפילו לא טיפת מבטא או מראה ערבי, הרבה יותר טובה מהערבית שלך. אני מתנשא בעצמי, אבל הפעם אין מקום, טעם או הגיון להתנשאות שלך. אגב, סתם בשביל הכיף, מתמטיקה ועוד לא מעט תורות (מספרים לדוגמא), באו ממדינות מוסלמיות וחלקם ממדינות ערביות, אז ת'לא יכול להכליל שכל הערבים טיפשים. אני לא חשבתי שאני אתפוס צד כזה, כמו שציינתי כבר עשר פעמים, אני ימני דיי קיצוני, אבל דבוק לעובדות. הוא מנהל איתך דיון יפה בעברית, אני רוצה לראות אותך מנהל דיון דומה בערבית.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
ואני בטוח שאתה בעצמך יודע את זה, ויודע שאין סיכוי שהמפלגות האלה ישתלטו על הממשלה.
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אה אופס, זה כבר קרה. זונג אז לא הבנתי אותך בשיט. חשבתי שאתה שמאלני מניאק אבל הבנתי שאתה בחור מבין עיניין. קבל מוניטין כפיצוי על העלבון הקשה. [פשוט לא קראתי את ההודעה הראשית] |
|
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל העובדה שאני מאמין בטרנספר
לא אומר שאני גזען ... יש לעם היהודי זכות למדינה משלו , ברוך השם ![]() וברוך השם יש לערבים מספיק מדינות להיות בהם ויבשת שלמה בלאט בקיצור כל הטענה של השמאלנים שלהיות ציוני זה גזעני שטות מוחלטת והם מאכילים אנשים חרא שחור יש לעם הזה זכות לקבל מדינה משלו , והעם הזה מוכן לשלם לאנשים כמו בי באג כסף כדי שימצא לו חיים אחרים כי פה לא היו לו כאלה ,זה לא אומר שאני גזען זה אומר שאני יהודי
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#8 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גנבו לאח שלי את הטנדר שלו מפעל החיים שלו לא יכל לעבוד בלעדיו... הרגע בנה בית ונולד לו בן ועכשיו גנבו לו טנדר לא היה לו איך לעבוד... ועוד מתקשרים שנבוא לשטחים לקחת את הרכב ונביא איתנו 10 אלף... אמר לנו שהוא קנה מהגנבים... ותבין שהם גנבו משטח ישראלי (הוא שהה בנתניה אצל ההורים של אשתו)... אז מצטער להגיד לך... אני לא שומע על יהודים שגונבים לערבים רכבים או בכלל פוגעים בהם.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|