|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() אפשר? צריך!
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ביום שבו כל היהודים יאמינו בישוע שהוא המשיח אז יבוא המשיח שנית ויקים את מלכות האלוהים....אנשים פשוט מסרבים לקלוט את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ? מה הקשר יא Noob
זכותך להחזיק בדעה משלך ,אין לי בעיה עם זה אבל למה אתה לא קשור לפוסט ואתה מנסה סתם להצית אש האנשים האלה למרות שהם נוצרים על הדף, הם מתיימרים להיות שליחים של האל בקיצור אתה Noob
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אה אני יודע ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח לא זה מעצבן שבאים אנשים וכותבים דברים שידוע
שהפורם מתלהט עליהם .... וזה סתם לעצבן , זכותו להאמין במה שהוא רוצה אבל שיחסוך מאיתנו את זה
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אני רואה את הסרטונים האלה ופשוט אומר לעצמי זה מדהים כמה שאנשים היום מטומטמים!!!
וגם כן המסיונרים האלה יאלה נאצים קטנים שמנסים לדחוף אנשים בכוח לדת וב"איומי דת" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() הבני זונות האלה מסיונרים האלה לא קשורים לנוצרים,ומה שף אמר לא קשור גם כן לדת הנוצרית !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |